Alancha’yla tanıdığımız şef Kemal Demirasal’ın Londra’da açtığı The Counter’daydım. Her zaman söylediğim gibi, Türk mutfağını tanıtmanın en önemli adımlarından biri, yurtdışında hizmet veren işletmelerimize destek olmak ve onları hak ettikleri gibi yüceltmek.
#Gastronomi5-6 sene önce Adana'nın 5 Ocak Meydanı'nda esnafların sıkıntılarını konuşmak için röportaj yaptığımda küçük bir kafesi vardı. Şimdi emek emek gezdiği gördüğü ve patlattığı mekanlardan sonra aranılan insan oldu. Hem de 147 bin civarında bir takipçi sayısına ulaşarak...
#ADANAErzurum’a zar zor vasıl olduk, artık Ağrı’ya da kapağı atarız bir şekilde - Saat 5’te son bir otobüs varmış ama... - Bütün gün yalan dolan dinlemek kaderim mi benim - Kılıçaslan Otel’in söz verdiğim acıcık reklamı - Horasan’daki kahvede bir taksici ve bir çığırtkanla geçen bir iki saat - Devletin çirkin ve güzel yüzü...