Çıtır çıtır kızarmış tavuk kanatları ile sevdiklerinize ev yapımı sağlıklı fast food hazırlamaya ne dersiniz? Ekranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta kanat pane tarifi ile menülerimizi belirlemeye devam ediyor. Peki, kanat pana nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta kanat pane tarifi ve malzemeleri...
#Kanat PaneSunumuyla ve tadıyla fark yaratan şapkalı köfte tarifi Gelinim Mutfakta ile merak konusu oldu. Hafta içi her gün birbirinden farklı tarifleri ekrana getiren Gelinim Mutfakta şapkalı köfte tarifi ile günün menüsünü belirlemeye devam ediyor. Peki, şapkalı köfte nasıl yapılır? İşte, Gelinim Mutfakta şapkalı köfte tarifi ve malzemeleri...
#Şapkalı KöfteTürk mutfağının geleneksel tariflerine kişisel yorumlarını katan şef Kemal Demirasal ile Londra’da açtığı çağdaş ocakbaşı uyarlaması olan The Counter isimli restoranında bir araya geldik. İşte kaykaycı genç İngilizlere Türk ocakbaşı kültürünü öğreten şefle olan sohbetimizden anekdotlar...
#ColdplayBugünlerde sofranızı çeşit çeşit mantarla zenginleştirebilirsiniz. Kanlıca mantarına yumurta kırabilir, kurutulmuş kuzugöbeğiyle sos yapıp et yemeklerine sınıf atlatabilirsiniz. Hemen her markette bulabileceğiniz istiridye mantarını kızarttığınızda enfes olur. Kestane mantarıysa etli yemeklere şahane bir eşlikçidir.
#Mantar90’larda moda dünyasının altını üstüne getiren Neslihan Yargıcı rüzgarı, 2000’lerin başında ansızın dindi. Farklı kulvarlardaki işleri kadar özel hayatı ve düzenlediği partilerle de manşetleri süsleyen “siyahların kadını”, birdenbire ortadan kayboldu. Sordum soruşturdum, onu Bodrum’da buldum. Ortada olmaması, boş durduğu anlamına gelmiyormuş, gayet net anladım. “Akıllı olan kenarda durur dönemindeyiz” diyen Yargıcı ile uzun uzun sohbet ettik. Sıfır egoyla, müthiş keyifle yanıtladı sorularımı. Jüri üyeliği yaptığı programdan nasıl “paketlendiğini” anlatırken güldü, imzasını taşıyan Seden Gürel imajı için “Tam bir çöptü” demekten çekinmedi. Geriye de son derece vintage bir moda-magazin söyleşisi kaldı. Keyifli okumalar...
#Neslihan Yargıcı90’larda moda dünyasının altını üstüne getiren Neslihan Yargıcı rüzgarı, 2000’lerin başında ansızın dindi. Farklı kulvarlardaki işleri kadar özel hayatı ve düzenlediği partilerle de manşetleri süsleyen “siyahların kadını”, birdenbire ortadan kayboldu. Sordum soruşturdum, onu Bodrum’da buldum. Ortada olmaması, boş durduğu anlamına gelmiyormuş, gayet net anladım. “Akıllı olan kenarda durur dönemindeyiz” diyen Yargıcı ile uzun uzun sohbet ettik. Sıfır egoyla, müthiş keyifle yanıtladı sorularımı. Jüri üyeliği yaptığı programdan nasıl “paketlendiğini” anlatırken güldü, imzasını taşıyan Seden Gürel imajı için “Tam bir çöptü” demekten çekinmedi. Geriye de son derece vintage bir moda-magazin söyleşisi kaldı. Keyifli okumalar...
#Sezen AksuBayram tatiline bir hafta kaldı. Yola otomobiliyle çıkacaklar için en sık kullanılan rotaların haritalarını paylaşmaya devam ediyoruz. Bu haftaki istikamet İstanbul’dan Antalya’ya doğru... Yolun uzunluğu 698 kilometre. En fazla 5 kilometre sapmayla “İyi ki uğramışım!” diyeceğiniz pek çok iç açıcı durak var; doğal güzellikler, lokantalar, antik kent ve sevimli köyler... Doğal güzellik, antik kent, köy ve müze seçimini Hürriyet Seyahat ekibi yaptı, lezzet mekânlarını Tat dedektifi Sinan Hamamsarılar belirledi.
#İstanbul Antalya Arası DuraklarSonbahar rengârenk doğasıyla gözlerin, lezzetli yemekleriyle de midelerin dostudur. Sonbahar hasat mevsimidir. Üzümler salkım salkım toplanmayı bekler. Zeytinler de zümrüt yeşili yağa dönebilmek için bu ayları bekler. Deniz de lezzetlenir sonbaharda. Palamut, lüfer, yavaş yavaş hamsi ve uskumru bu mevsimde damakları çatlatacak kadar lezzetlenirler. Kış bastırmadan hem gözlerinizi hem de midenizi heyecanlı bir yolculuğa çıkarın.
#Mehmet YaşinYıldız Kenter hangi pavyona düştü? Müjdat Gezen’in çaylarından niçin kıl çıkıyor? Deniz Akkaya nasıl evlendi? Bütün bu soruların yanıtlarını kahkahalar atarak öğrenmek istiyorsanız, Ali Poyrazoğlu sizi 80’lerin en eğlenceli mekanınına, Yeşil Kabare’ye davet ediyor. Yeşil, Bodrum Akyarlar’da bütün eğlencesiyle yine başladı.