Bahar aylarının gelmesiyle birlikte, yaza mahsul fideleme ve ekme işleri yavaş yavaş başlamış oldu. Bunların arasında, yazın yemekten en çok zevk aldığımız mısır ekimi yer alıyor. Peki, mısır ne zaman, nasıl ekilir? İşte mısır ekimi hakkında bilmek istedikleriniz...
#Mısır TohumuTadı ve lezzeti ile farklı çeşitleri ile hem büyükleri hem de küçükleri kendine bağlayan mısır, uzun yıllardır var olan bir bitkidir. Çok sevilen bu bitkinin tarımı ise hep merak konusu olmuştur. Web aramalarında sıkça yer verilen mısır tarımı hakkında ve mısır ürünü hakkında tüm detayları derledik.
Pandemi nedeniyle bu yıl ilk kez dijital ortamda tarımsal destek başvurularını almaya başlayan Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecine geçilmesi ve teknik nedenlerle sebze fidesi için çevrim içi başvuruda bulunamayan üreticiler için yüz yüze başvuru sürecini başlattı.
#ABBEndeavor, her ne kadar sözlükte tek kelime karşılığı ‘emek/çaba’ olarak geçse de, ‘bir hedefe ulaşmak için gösterilen yoğun ve uzun süreli efor’ gibi çok uzun bir şekilde anlatılması gereken bir kelime. Kısaca bir girişimcinin çıktığı yolculuğu da tarif ediyor diyebiliriz.
#Endeavor Türkiye