Büyük küçük herkesin severek tükettiği incire yeni bir boyut kazandırıp dolmasını hazırladık. Görüntüsüyle gerek davet gerekse beş çayı sofralarına yakışan kuru incir dolmasının püf noktası baharatlı iç harcında gizli. Peki, kuru incir dolması nasıl yapılır? İşte, adım adım kuru incir dolması tarifi
#Kuru İncir DolmasıAnadolu’nun yöresel yemeklerini, özüne hiç dokunmadan, aynı lezzette fakat daha stilize sunumlarla bizlerle buluşturan Seraf, yeni şubesiyle artık Vadistanbul’da... Şef Sinem Özler ve ekibinin gerek servis gerek içecek eşleşmeleriyle yükselen yeni tarzını en iyi yansıtan yemeklerden biriyse soğan dolması...
#Yöresel YemeklerYenidünya kebabı, erik tavası, incir kavurması, elma kebabı... Meyve tatlılarla özdeşleştirilse de yemek kültürümüzün geçmişten bugüne gelen geleneksel tariflerinde kebaplarda, tencere yemeklerinde ve kavurmalarda sıklıkla kullanıldıklarını görürüz. Birlikte hem bu yemeklerimizi tanıyalım hem de şef Doğa Çitçi’nin tarifleriyle pişirelim.
#Kebap