Pastaların vazgeçilmezi krokanı evde de kolayca yapabillir, hatta tek başına afiyetle tüketebilirsiniz. İşte Birgül Erdoğan özel tarifiyle ev yapımı krokan tarifi...
Financial Times gazetesi geçenlerde Dünyanın En İyi 25 Butik Dondurmacısı listesini yayımladı. Alaçatı’daki Dondurmino Gelato’ysa Türkiye’den listeye giren tek mekân oldu. Markanın ve dondurmalarının hikâyesini dinledik.
Türkiye’de bademin adresi kuşkusuz Datça… Buraya ‘bal-badem-balık’ üçlemesi yakıştırılıyor. Doğru da. Ama badem mutlak ağırlıkta! Bademi ister balla karıştırıp bal-badem yapın, ister tereyağı ile kavurup balık üstüne yakıştırın, Datça bademsiz düşünülemez!
Alışveriş yapmayı sever misiniz? Öyle kıyafet ve aksesuvar almaktan bahsetmiyorum ama.
Koska Genel Müdürü Emin Dindar, perakendede yeni mağazalarla büyüyeceklerini söyledi.
Koska'nın dördüncü kuşak Genel Müdürü Emin Dindar, 102 yıllık firmanın yeni hamlesini anlattı. Özel röportaj