Yarın 18 Haziran, Dünya Suşi Günü... Asya ülkelerinin mutfaklarına ve özellikle de suşiye gösterilen ilgi ülkemizde her gün katlanarak artıyor. İşin inceliklerini ve evde suşi yapmak isteyenlerin kullanabileceği yöntemleri İnari’nin koordinatör şefi Korhan Gülsoy’dan dinledik...
#Dünya Suşi Günü33 yıl önce, meşhur Amerikan zincirinin ülkeye girmesiyle, bildiğimiz köfte-ekmeğin sadece bir gün içinde ‘fast food’ oluşunu izledik. 11 yıl önce de Londralı Gourmet Burger Kitchen’ın İstanbul’da dükkân açmasıyla sınıf atlamasını... Seyir hız kesmeden devam ediyor; eti, ekmeği, sosu, eşlikçisi derken bu dünya yeniliğe doymuyor. Üstelik artık mekân seçeneği de çok fazla. Karar verirken size yardımcı olması için son dönemin en sevilen burgercilerinin mutfağına daldık.
#Fast Food