ALAÇATI’nın ünlü dondurmacılarından Gelato Fabbrica, birbirinden lezzetli çeşitleriyle beğeni topluyor. Gelato Fabbrica, pancar şekeri kullanılarak ürettiği dondurmalarıyla gerçek ev yapımı doğal lezzetleri barındırıyor. Gelato Fabbrica’nın kurucularından Ali Rıza Cankorur ve Elra Ağın Cankorur, “Biz dondurma yemeyi seven çocuklardık. Büyüdük, dondurma sevgimiz işimiz oldu” diyor.
#1Antalya denizi, güneşi, kumu ile olduğu kadar lezzetleriyle de sizi mutlu edecek bir şehir. Akdeniz deyince akla ilk deniz ürünleri gelse de Antalya mutfağında Yörük geleneği ön plandadır. Et, balıktan daha çok tercih edilir ve Antalya mutfağında et önemli bir yer bulur. Antalya’ya gelip de köfte-piyazının tadına bakmayan yoktur mesela. Birçok lezzette tahin kullanılır. Piyazı, hibeşi, kabak tatlısı tahinli yenir ve damak çatlatır. İşte size Antalya’dan en lezzetli mekânlar…
#Antalya Lezzetleri