Kağıtta levrek MasterChef programı ile yeniden en çok aranan tarifler arasında yer aldı. Hem hazırlaması kolay hem de lezzetli bir yemek. Aynı zamanda vitamin bakımından da zengin olan levrek en güzel ızgara hali ile sofralarınızda... Peki, kağıtta levrek nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte kağıtta levrek tarifi ve yapım aşamaları...
#Kağıtta LevrekRestoranlarda hep aynı yemeklerin sipariş edilmesi, yeni tatlara ve spesiyal ürünlere şans verilmemesi, lokantaların ve ustaların şevkini kırıyor. Müşterilerin farklı lezzetleri tatmaya heveslenmesi için işletme sahiplerine üç önerim var.
#GastronomiHer yıl hevesle beklediğimiz balık sezonu geldi, av yasağı bitti. Ama bu yıl ağa takılanları bulabilecek miyiz, çiftlik balığı mı yiyeceğiz? Balığın boyundan denizlerdeki kirliliğe kafamızda pek çok soru var. Cevaplarını, balık için güvenle alışverişin yollarını öğreniyoruz.
#BalıkBalık yemeklerinde standardın dışına çıkmak isteyenler için enfes bir önerimiz var: Levrek simidi. Susamla kaplanan levrek 3-4 dakika önlü arkalı kızartılıyor, ortaya çıkan lezzet yeşilliklerle süslenip sıcak sıcak servi ediliyor. İşte, adım adım levrek simit tarifi
#Levrek Nasıl PişirilirBu haftasonu değişik bir gezi öneriyoruz. Tahtakale Mercan hattı, İstanbul'un en canlı yerlerinden biri. Sıcakkanlı, esprili İstanbul esnafını, akla gelmeyecek kadar çok çeşitte ürünü, daracık sokakları, sokakların arasından aniden karşınıza çıkan tarihi cami, han ya da hamamları, küçük köftecileri, ciğercileriyle hayatın nabzının attığı bir yer burası. Alışveriş yapmak zorunda değilsiniz, sadece bakmakla da yetinebilirsiniz. Çünkü Mercan gerçek bir seyirlik.