YÖK, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ın görevinden uzaklaştırıldığını bildirdi. Bu gelişmenin ardından Hüseyin Bağ'ın kim olduğu ve akademik kariyeri merak konusu oldu. İşte, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ hakkında merak edilenler...
#Hüseyin Bağ Kimdir?Yetenekli ve büyük bir ekipten oluşan köklü ajans, yaratıcılığın insanın DNA’sında olduğuna ve tasarımlar aracılığıyla hikaye anlatıcılığının hala iletişim kurmanın merkezinde yer aldığına inanıyor. Bol seçenekli ve hızlı yenilik çağında, yaratıcı tasarımları ve fikirleriyle çekici hikayeler anlatıyor, ilgi uyandırıyor, müşterilerinin hedef kitleleriyle bağlantı kuruyor ve markalara hayat veriyor.
#1Bilgiye ulaşmanın her geçen gün biraz daha kolaylaştığı çağımızda insanlar arasındaki farkın bilgileri ile iradeleri arasındaki bağlantıdan kaynaklandığını söyleyebiliriz. Çünkü sınırsız bilgi ve iletişim olanakları bireyi çıkmaza sürükler, birey doğru olanı seçmek konusunda da çoğu zaman kişilerin yahut grupların etkisi altında kalır.
#Prof. Dr. Nesrin KARACAÜlkemizde birbirinden güzel mimari öğeler taşıyan ve dini öneme haiz pek çok cami ibadete açılmıştır ve açılmaya devam edilmektedir. Bu camiler arasında merak edenler için Melike Hatun Camii nerede? Melike Hatun Camisi tarihi, özellikleri, hikayesi ve mimarı hakkında bilgileri özenle derledik.
#Melike HatunAlman bilim adamı ve anatomist Dr. Gunter Von Hagens tarafından “plastinasyon” yöntemiyle çürümez hale getirilen 200'den fazla insan bedeni parçasının yer aldığı ve bedenin ıstırap, hastalık ve optimal sağlık hallerindeki karmaşıklığını, direncini ve savunmasızlığını gözler önüne seren “Body Worlds/ Orjinal Vücut Dünyası-Yaşam Döngüsü” sergisi, 9 ayda 400 bin ziyaretçi sayısıyla Türkiye'de bir rekora imza attı.
Kadınlar camiye girsin, din görevlisi olsun, dedi. Her zaman dinler arası iletişimin önemini vurguladı. Frankfurt Kitap Fuarı’nın açılışında "Ötekiler yaratarak biz olamayız" gibi tüm tartışmalarımızı özetleyen bir cümle sarf etti. Onu makamında ziyaret eden Viyana Başpiskoposu Kardinal Christoph Schönborn ekonomik krizi Tanrı’nın cezası olarak yorumladığında "Krizi, insanın kendi eliyle ürettiklerinin yine kendine dönmesi olarak görmeliyiz" diyerek akıl yolunu gösterdi.
Henüz yeni il oldular ama kuruluş tarihleri yıllar öncesine dayanır bu şirin kentin. Burası hiç ağlamayan, bir şeyler yapmak için çırpınan insanlarla dolu. Sorun çok ancak Osmaniye'nin artıları daha fazla... Turizm deseniz var, ticaret deseniz var, tarım deseniz var, hayvancılık var. Sadece sesleri çıkmıyordu, artık çıkacak.