Kahve , çoğumuz için can damarıdır, ancak uykusuzluk, yüksek tansiyon, baş ağrısı, anksiyete ve daha fazlası gibi yan etkilere sahip olabilir. Hindiba kahvesi, son zamanlarda hepimizin umutsuzca bağımlı olduğu şeylere kafeinsiz bir alternatif olarak popülerlik kazandı. Peki nedir bu hindiba kahvesi?
#Hindiba KahvesiHipokrat yüzyıllar önce tüm hastalıkların bağırsakta başladığını söylemişti. Bir yöntem bu alanda çığır açıyor. Kulağa pek çekici gelmese de dışkı nakli pek çok hastalığın çözümü olabilir. Peki nedir bu dışkı nakli? Ağızdan veya burundan gerçekleşir mi? Tüm detaylarıyla haberimizde...
#SağlıkAlmanca sebzeler, Almanca öğrenmeye başlayanların sıklıkla karşılaştığı bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle kullanım alanı bakımından Almanca sebzeler önem taşımaktadır. Bu bakımdan Almanca sebzelerin tekil ve çoğul hallerini öğrenebilir ve buna göre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Almanca sebzeler nelerdir? Almanca sebzelerin tekil ve çoğul halleri nelerdir detaylarıyla derledik.
Hindiba otu genellikle salatalarda kullanılan ve ülkemizin her yerinde yetişebilen bitkilerden biridir. İltihap kurutucu özelliği olan hindiba otu vücut için onlarca faydaya sahiptir. Hindiba otu nedir, nasıl kullanılır, ne işe yarar, faydaları nelerdir, zararları var mıdır, nerelerde satılır sorularının yanıtlarını sizin için derledik.
#Hindiba OtuKahve, çoğumuz için güne güzel başlamanın anahtarıdır. Ancak mutlu hissettirmesinin yanı sıra kahvenin uykusuzluk, yüksek tansiyon, baş ağrısı, anksiyete ve daha fazlası gibi yan etkileri de vardır. Hindiba kahvesi ise son zamanlarda hepimizin umutsuzca bağımlı olduğu şeylere kafeinsiz bir alternatif olarak en çok aranan kahveler arasında olmaya hak kazandı. Peki hindiba kahvesi nedir, nasıl yapılır? Gelin, hindiba kahvesini yakından tanıyalım.
#Hindiba KahvesiDünyada ortalama yaşam süresinin en uzun olduğu beş bölgeye ‘Mavi Bölgeler’ deniyor. National Geographic uzmanlarından, ‘sağlıklı yaşam’ üzerine kitapları bestseller listelerinde zirveye tırmanmış Dan Buettner, dünyanın dört bir tarafını dolaştı; tıp ve demografi konusunda alanının önemli isimleriyle beraber araştırmalar yaptı; yaşları 100 civarında onlarca kişiyle görüştü. Yeni yayımladığı ‘Blue Zones Solution’ isimli kitabında, onların yaşamlarını zenginleştiren ayrıntıları okurlarla paylaşıyor. Buettner’le ‘100 yaşın sırlarını’ konuştuk
#Uzun Yaşamanın SırrıBitkisel tedavi, Türkiye’de alternatif tıp denince akla ilk gelen yöntemlerden biri. İnsanoğlunun binlerce yıldır nesilden nesle aktardığı şifalı bitkilerle tedavi yöntemi, bütün kültürlerde mevcut. Dünyanın en eski tıbbi tedavi yöntemi olarak bilinir. Bugün anıldığı yaygın adıyla Fitoterapi, sadece bitkilerin kullanılmasıyla uygulanan bir alternatif tedavi yöntemi.