Trabzonspor'da 1. Hamsi Şöleni kalabalık bir katılımla yapıldı. Yarım saatte 2 ton hamsinin tüketildiği şölende, TFF ve MHK'ya yönelik asılan, "Kazananı hakemlerin değil, takımların belirlediği bir lig istiyoruz" pankartı dikkat çekti. Başkan Sadri Şener'de yaptığı konuşmada ligin zirvesine balans ayarı yapıldığını iddia etti.
Tatil beldelerinde sokaklardaki kalabalık yerini sakinliğe bıraktı ama eğlence yerli yerinde duruyor. Sonbaharda rotasını sahillere çevireceklere, en popüler mekânlardan yeme-içme duraklarına bir liste hazırladım. İçinde vur patlasın çal oynasın adresler de var, yıllardır kalitesini bozmadan sadık müşterilerini ağırlamaya devam eden klasikler de… Ayrıca gitmişken nerede kalabilirsiniz diye de birkaç adres paylaştım.
#Tatilİri palamudun tanesi 75 TL’den satılıyor. Karadeniz’de deyim yerinde ise palamut bayramı yaşanıyor. Yeni av sezonunun başladığı 1 Eylül’den itibaren balıkçı ağlarını dolduran ve ucuz fiyatı ile garibanları sevindiren palamut bir ara Gürcistan ve Rusya’ya kaçmıştı.
#PalamutTURİZM sektörümüzün gözbebeği Antalya’nın gastronomi dünyasında ‘yükselen yıldız’ olma yolculuğuna tanıklık etmek üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in davetlisi olarak 3. Uluslararası Antalya Food Fest Gastronomi Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldık.
#AntalyaMasterChef'te eleme adayı, 7 Aralık Perşembe günü ekranlara gelen yeni bölüm ile belli oldu. Yarışmacı sayısının azalmasıyla rekabetin arttığı MasterChef All Star'ın 7 Aralık tarihli 172. son bölümünde, kırmızı ve mavi takım haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda, 'Hamsi' düellosunda mücadele etti. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği hamsi çeşitlerini daha başarılı hazırlayan kırmızı takım bir kez daha dokunulmazlığı kazanırken, MasterChef 3. eleme adayı mavi takımdan seçildi. Heyecan dolu gecede bireysel dokunulmazlığı ise Dilara kazandı. Böylece MasterChef'te eleme adayları netlik kazandı. Peki, MasterChef'te eleme adayı kim oldu? Dün gece Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, 3. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
#Masterchef Eleme AdayıBoğaz’ı, Tarihi Yarımada’sı, balıkçı, meyhane, ocakbaşı ve çarşılarıyla İstanbul turistler için gerçek bir cazibe merkezi.Manzarası, yemekleri ve servisiyle öne çıkan seçenek çok, seçmek zor. Biz de jürimize sorduk; konuklarını nereye götürüyorlar, şehri ve mutfak kültürümüzü hakkıyla yansıtanlar hangileri?
#MisafirGüz mevsimiyle birlikte sararan ve dökülen yapraklar yeryüzünde bir renk cümbüşü oluşturuyor. Ülkemizde bu renkliliği fotoğraflamak ve yaşamak için en ideal adres Karadeniz Bölgesi. Bölge; şelaleleri, tabiat parkları, ormanları, kanyonları, köy ve kasabalarıyla adeta bir hazine. Bu hafta uzmanlarımıza Karadeniz'in sonbaharda görülmesi gereken güzelliklerini sorduk. Kartpostallık kareler yakalayacağınız ve sonbaharın tadını çıkaracağınız birbirinden özel önerilerde bulundular.
#Rota