Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (ANKÜ), 30 ülkeden 450’si yabancı olmak üzere 2 bin 100 aşçı ve öğrencinin yarıştığı İstanbul Mutfak Günleri’nden 3 altın madalyayla döndü.
#Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Mesleki Ve Teknik Anadolu LisesiBoğaz’ın en sota açılarından biri... Raviolinin pancarlısı, humusun kajulusu... Tiril tiril kızlar, pırıl pırıl oğlanlar... Sabancı Müzesi, eski Müzede Changa’nın yeri. Mahalle restoranı kadar ucuz ve dünya standardında kaliteli. Bu bir iddia: Beğenmeyene anahtar teslim ediyorlar; benim vicdanım yalan söylemeye elvermedi; alamadım.
#MSADÜNYA Şefler Birliği Başkanı Thomas Andereas Gugler ile birlikte 14 ülkeden aşçılar, Anadolu Mutfağı için Türkiye’ye gelecek. Gugler, Anadolu mutfağının zengin bir mozaiğe sahip olduğunu belirterek “Türk mutfağının dünyada popüler olması gerekiyor çünkü bunu hakediyor" dedi.
#İzmir