Hürriyet yazarı Vedat Milor, “Menemen soğanlı mı olmalı, soğansız mı” ve "Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı" anketlerinden sonra yeni bir anketle daha takipçilerinin karşısına çıktı. Milör, Twitter hesabından takipçilerine bu kez de "Baklava mı sütlaç mı?" sorusunu yöneltti.
#Vedat MilörGastronomi yazarı ve TV programcısı Vedat Milor’un sosyal medya hesabından düzenlediği ankette, "Döner mi yoksa burger mi?" sorusu üzerine yüzlerce yemeğiyle ön plana çıkan gastronomi kenti Hatay'ın meşhur dönercileri ve vatandaşlar, mutlak suretle dönerin ön plana çıkacağına inandıklarını kaydetti. Döner salonu işletmecisi Mustafa Aslan, "Döner bizim kültürümüzün önemli bir yemeğidir. Tabii ki dönerler arasında Antakya döneri de vazgeçilmezdir. Döneri her yerde yiyemezsiniz ama burgeri her yerde yiyebilirsiniz" dedi.
#Vedat MilorÜnlü yemek eleştirmeni Vedat Milor'un sosyal medya hesabından başlattığı "Pizza mı yoksa pide mi?" anketine pidesi ile ünlü Karadeniz’den yanıt geldi. Karadenizli ustalar pizzaya oranla daha doğal olan pide lezzetinin tercih edilmesini önerdi.
#PizzaSon zamanların en çok tartışılan konularından biri "Balığa limon sıkılır mı, sıkışmaz mı?" sorusuydu. Beslenme ve Diyet Uzmanı Birgül Niziplioğlu hangi balığın neye iyi geleceğini, balığın yanında neler tüketilmesi gerektiğini anlattı, “Limondaki C vitamini balıktaki Omega-3 yağ asidinin vücutta kullanımını artırır. Soğan kan şekerinin düşmesini engeller, roka ise kalsiyum emilimini azaltır” diye konuştu.
#Balığa Limon Sıkılır MıHürriyet yemek yazarı Vedat Milor, Twitter’ı alt üst eden anketlerine bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz yıl takipçilerine “Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?” diye sorduğunda dev bir tartışmanın fitilini ateşleyen Milor, bu kez de balık-limon ilişkisini mercek altına aldı.
#Vedat Milor