Yeni açılan ilk vegan fine dining restoranımız Telezzüz bana ünlü şef Rasmus Kofoed’in Kopenhag’daki Angelika’sını hatırlattı. Kişniş soslu, damlasakızlı-tahinli piyaz, enginarlı keşkek, şalgam ve sumaklı soğan salatasıyla servis edilen istiridye mantardan şiş... Benim için iyi ve dengeli bitki bazlı yemek anlayışına tam da uyan tabaklardı tattıklarım.
#Ebru ErkeKoç Topluluğu bünyesindeki 28 şirketten 5 bine yakın çalışanın katılımıyla 13 dalda gerçekleşen Koç Topluluğu Spor Şenliği’ne bu yıl ilk kez yabancı çalışanlar da katıldı. Birleşik Krallık, İtalya, Norveç, Polonya, Romanya ve Rusya’da görev yapan 50’ya yakın yabancı bireysel ve takım sporlarında şenliğe dâhil oldu. 13 bin yabancı çalışanları olduğunu söyleyen Koç Holding İK Direktörü Özgür Burak Akkol spor şenliği için “Topluluğumuzdaki çalışan mozaiğinin bir yansıması gibiydi” diyor.
#Koç TopluluğuAralarında Elazığlı da var, Manisalı da, Antalyalı da. Doğa Okulları Hentbol Takımı için Türkiye’nin farklı illerinden İstanbul’a toplanan 16 liseli kız Türkiye şampiyonu oldu, siz bu satırları okurken Portekiz’de dünya şampiyonluğu için mücadele ediyorlar.