Şef Çiğdem Alagök’ün yeni kitabı ‘Apiko’ istavritten kalkana, barbundan lüfere sularımızdan çıkan pek çok balığın detaylı tarifini ve hikâyelerini aktarıyor. Şefle kitabını, yaratım sürecini konuştuk, leziz bir mandalinalı tekir tarifi aldık...
Her ne kadar eleştirsek, yıllar içinde geçirdiği değişim ve dönüşümden şikâyet etsek de Bodrum hâlâ Türkiye’nin, hatta dünyanın önde gelen turizm destinasyonlarından biri.
Çiğdem Alagök’ün yeni kitabı çıktı... Genç şefler İtalya yolcusu... Yemeksepeti 2023’ün en çok sipariş edilenini açıkladı... İçki üreticilerine yeni düzenleme... Nadir Gastronomi Platformu’nun ocak programı... Yeme-içme dünyasından en son haberler...
İyi pazarlar sevgili dostlar... Size bugün Bodrum’un çok farklı bir yönünden bahsetmek istiyorum.