Güzellikler akşama doğru ortaya çıkacak

Günün ilerleyen saatlerinde Venüs burç değiştirecek ve yöneticisi olduğu Terazi burcuna girecek.

Üstelik Ay’ın uyumlu etkileri Venüs’ü bugün harekete geçiriyor ve ilişkiler önem kazanıyor. Tedbirli ve güven ihtiyacının yüksek olacağı bir gün. Fakat akşama doğru güzellikler ön plana çıkacak. Güzel yerlerde bulunmak, güzel yemekler ve güzel insanlarla birlikte olma ihtiyacının ortaya çıkması, ilişkilerin de güzel ve uyumlu olmasını sağlayacak.

MEKTUPLAR

‘Eskiden yayınladığınız ‘Sezgileri geliştirme’ çalışmalarını tarif ettiğiniz gibi yapmaya başlamıştım. Uzun süre uyumadan önce düzenli olarak yaptım. Uykudan önce yaptığım için çalışmayı bitirdikten sonra sakin ve rahat bir uykuya geçiyor, sabah dinç ve enerjik kalkıyordum. Sonra ara verdim. Bir süre sonra tuhaflıklar olmaya başladı.

Mesela geçen gün hiçbir çalışma yapmadan yattığım halde tam uykuya dalacağım sırada vücudumun kendiliğinden gevşemeye başladığını hissettim. Sonra, sanki film seyrediyormuşum gibi bir olayı izlemeye başladım. Şaşırmış ve heyecanlanmıştım. Sonraki günlerde benzer bir durum daha meydana geldi. Uyumadığım halde sanki rüya görüyormuşum gibiydim. Yine heyecanlandım, aynı zamanda büyük bir huzur ve mutluluk hissi vardı. Uyanık haldeyken rüya görmek mümkün mü? Şaşadıklarımın bir açıklaması var mı?

RUMUZ: YÜKSELEN SEZGİ

Doğum haritanızda sezgilerinizin güçlü olduğu görülüyor. Bir de bunun üzerine sezgilerinizi güçlendirmek için bir çalışma yapmışsınız. Tabii bu yeteneğiniz iyice uyanacak. Korku duymuyor olmanız iyi işaret. Ancak, konu hakkında bilgilerinizi artırmanız gerekiyor. Böylece sezgi gücünüzü kontrol altına almayı başarabilirsiniz. Ayrıca, Kova burcunda dolaşmakta olan Neptün, bir süredir doğum haritanızdaki Ay’a uyumlu açı yapıyor ve sezgilerinizi daha da yükseltiyor. Bu nedenle aklınızdan geçen veya kafanıza takılan soruların cevaplarıyla tesadüfen karşılaşırsınız. Şuurluluğunuzu yükseltmeye ve olayları dikkatle izlemeye çalışın. Deneyimlerinizi bana yazın.

‘Büyük bir evde yaşıyoruz. Benim odam ile annemlerin yatak odası arasında büyük bir hol ve uzun bir koridor var. Geceleri odama girmeye korkuyorum ve devamlı ışığı yanık bırakarak uyuyorum. Annem ışığı açık bırakmama kızıyor. ’

RUMUZ: KORKUYORUM

Doğum haritanızda Satürn’ün Güneş’e yaptığı sert açı korkularının kuvvetli olduğuna işaret ediyor. Ayrıca, diğer gökyüzü etkileri de senin hassasiyeti yüksek biri olduğunu gösteriyor. Bulunduğun yaş da kritik dönemde olduğunu gösteriyor. Yani tam geçiş dönemindesin. Bu yaş dönemi hassasiyetin en yüksek olduğu devredir. Ayrıca, dinlediğin korku hikayeleri ve izlediğin filmler, bilinçaltını etkiliyor ve şuur üstüne korku biçiminde yansıyor. Aşırı korktuğun için de büyük bir gerilim içine giriyorsun ve bu sırada duyuların keskinleşiyor. Çok hafif sesleri bile duyar hale geliyorsun. Yaprak hışırtıları ve eşyaların genleşmesi hayal gücünü harekete geçirip, daha çok korkmana neden oluyor. En iyisi annene korktuğunu çekinmeden söyle. O sana yardımcı olacaktır. Ayrıca, geceleri hissettiğin gerilimi azaltmak için keyifli romanlar okumanı tavsiye ediyorum. Böylece uykuya dalmadan önce sakinleşmiş olursun ve korkularını susturabilirsin. En önemlisi bu dönemin geçici olduğunu da unutmamalısın.
Yazarın Tüm Yazıları