Güneş Tutulması etkileyecek

Bugün yeni girişimlerde bulunmak için pek uygun bir zaman değil. Çünkü astrolojik açıdan yaşantınızda önemli değişikliklerin başlayacağını işaret eden önemli bir fenomen meydana geliyor.

Terazi burcunun 10 derecesinde kısmi Güneş Tutulması olacak. En fazla etkilenenler 2, 3, 4 Ekim günleri doğanlar ile 30, 31 Mart ve 1 Nisan günleri doğan Terazi ve Koçlar. Ayrıca Yükselen, Ay veya gezegenlerden biri Terazi ve Koç Burcunun 9,10 ve 11 derecesinde bulunanlar da etkileniyorlar.

GÜNEŞ TUTULMASI

Güneş ve Ay Tutulmaları bütün zamanlarda çok önemli bir işaret olarak değerlendirilmiş ve çok özel incelemeler yapılmıştır. Tutulma anında açığa çıkan kozmik enerjinin yaratacağı değişiklik, aslında halkın beklediği bir değişikliktir. Fakat bu bekleme halinin şuur düzeyinde yaşanmadığını, meydana gelen olaylar aracılığı ile şuur düzeyinde önemli değişikliklerin açığa çıktığını anlatmıştım.

Değişimi meydana getiren olaylar genellikle sancılı ve sert geçecek süreçleri işaret eder. Sosyal, politik veya doğa olaylar sonucunda bilincin derinlerinde gömülü olan istekler ve ihtiyaçlar ortaya çıkar.

Güneş ve Ay Tutulmaları sırasında halkın yarattığı ortak bilinç uyanır ve kitlesel olarak şuur düzeyinde değişiklikler ortaya çıkmaya başlar.

Bugün meydana gelen Güneş Tutulması, tam tutulma olmadığı için astrolojik açıdan etkisi de çok kuvvetli olmayacak. Fakat Satürn’ün uyumlu etkisi, bilinçaltının görünür hale geleceğini işaret ediyor.

Türkiye saatiyle 13:30 da meydana gelecek Güneş Tutulması Türkiye’nin yıldız haritasını etkiliyor. Özellikle bilinçaltının derinlerinde saklı olan gücü uyandıracak.

Şimdiye kadar sakladığı gizli potansiyelin ortaya konulmasıyla birlikte bazı karışıklıklar olsa bile sabır ve dirayet göstererek büyük değişikliklerin gerçekleşeceğini, uluslararası ilişkilerde sürprizlerin meydana geleceğini ve beklenmedik çıkışlar yapılabileceğini işaret ediyor.

Şimdiye kadar baskı altında tutulan düşüncelerin ortaya konulmasıyla birlikte zihinsel faaliyetin ve gizli zekanın görünür hale gelmesi sonucunda Türkiye’nin olaylara yaklaşım tarzı ve düşünce biçimi değişecek.

GERİ GİDEN MARS

Boğa burcunda dolaşan Mars’ın Boğa Burcunda geri gitmeye başlaması fizik güç ve cinsel potansiyelin görünür hale geleceğini sembolize ediyor.

Ağustos-Eylül döneminde Türkiye’nin yıldız haritasını tetikleyen Mars, mutluluk ihtiyacı ve evlilik arzularını açığa çıkarıyordu. Şimdi ise geri giden Mars, Venüs-Jüpiter kavuşumunu tetiklemeye devam ediyor ve mutluluk ihtiyacının büyümesine neden oluyor. Çok büyük beklentiler açığa çıkarken aynı zamanda yanılgılar ve hayal kırıkları da ortaya çıkabilir. Tedbirli davranmak gereken bir dönem.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar başta Boğa ve Akrep olmak üzere Aslan ve Kovalar.

Özellikle harcamalar ve ilişkiler açısından tedbirli olmak gerekiyor. abileceğinizin üzerinde sorumluluklar alırken ve yatırımlarda bulunurken bütçenizi ve sahip olduğunuz potansiyelleri fazla zorlamamaya özen göstermelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları