Güncelleme Tarihi:
Hürriyet Hafta Sonu Ekleri ekibinin çıkardığı, Ebru Erke’nin danışmanlığını yaptığı haftalık yemek gazetesinde Vedat Milor gibi ünlü gastronomi yazarları, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Didem Şenol gibi sevilen şefler yazılarıyla yer alacak. Hürriyet yemek yazarı Sahrap Soysal da Türkiye'nin her yöresinden tariflerle Lezzetli Hayat’ta olacak.
ÖZEL İPUÇLARI VE TARİFLER
Dr. Ayça Kaya ve beslenme uzmanı Berrin Yiğit hem sağlıklı hem de iştah kabartan önerilerini Hürriyet okurlarıyla paylaşacak. Vegan beslenenlere özel ipuçları ve tarifler, gastronomi bilgimizi gözden geçireceğimiz testler ve alışveriş önerileriyle birlikte yeme-içme dünyasına ait her şey Lezzetli Hayat’ta olacak.
Lezzetli Hayat bugün ve her cumartesi Hürriyet’in ekleri arasında yer alacak.
*Türkiye'den ve dünyadan en lezzetli yemek tarifleri...
*Yemek kültürü üzerine çok önemli yazılar...
*Yöresel yemekler, sofrada fark yaratacak öneriler...
*En yeni ve en iyi restoranlar...
Ebru Erke'nin danışmanlığında hazırlandı...