Gizli korkular açığa çıkacak

İlham, yaratıcılık, sezgiler ve sanatsal faaliyetlerin hareketli olacağı bir gün.

Bugün meydana gelen olaylar gizli, bilinmeyen ve merak edilen konuların açığa çıkmasına neden olabilir. Alkol, uyuşturucu, zehir ve kimyasal maddeler ve ilaçlarla ilgili sorunlar ve bazı karışıklıklar ortaya çıkabilir. Bilinçaltını tetikleyen olaylar, derinlerde gizli olan korkuların uyanmasına neden olacak. Gökyüzünün konumu, yabancılarla yapılacak işlerde bazı karışıklıklar çıksa bile aynı zamanda verimli çalışmaların da yapılabileceğini işaret ediyor.

MEKTUPLAR

n RUMUZ: SÜMBÜLE

3 Ocak tarihli yazınızı okuyunca o kadar şaşırdım ki! Tespitiniz ne kadar doğru, neredeyse kahinsiniz diyeceğim. Gerçekten 1965 Ekim öncesinde, büyük bir ruhsal bunalım ve ağır bir baba baskısı yaşadım. Bunu nasıl bildiniz? Benim babam çok sert, otoriter, baskıcı ama aynı zamanda çok yufka yürekli ve sulu gözlü bir babaydı. Babaydı diyorum, geçen yıl rahmetli oldu. Lakin bende bıraktığı korkular hálá geçmedi.


Çocukluk döneminde yaşadığınız olaylar, sizi derinden etkilemiş ve daha önce de yazdığım gibi işitme kaybı ortaya çıkmış. Çünkü duymak sizi daha çok rahatsız edecek, belki de ölümünüze neden olacaktı. Bu nedenle, savunma mekanizmanız bu şekilde sizi korumuş. Şimdi ise sağlıklı olmak ve işitmek istiyorsunuz. Ve "Cihazlar yalnızca duymaya yarıyor, ben insan sesini duyuyorum. Sanki kulağım ile zihnim arasında bir duvar var, konuşmalar bana bir duvarın ötesinden geliyormuş gibi anlaşılmaz geliyor" şeklindeki tarifiniz, sizin için yapmış olduğum yorumun tutarlı olduğunu gösteriyor. Aslında duyduğunuz seslerin zihninizde anlam kazanması mümkün. Öncelikle korkularınızla yüzleşmeniz ve bununla başa çıkmanız gerekiyor. Üstelik şimdi bunu yapabilirsiniz ve o zaman duyduğunuz sesler zihninizin içinde anlam kazanmaya başlayacak.

n RUMUZ: BEYAZ

Şanssız değil, tersine son derece şanslı birisiniz. İlişkilerinizin sizin yüzünüzden bozulduğunu yaşmışsınız, ancak bunun nedeni sizin şanssızlığınızdan kaynaklanmıyor. Çünkü şanssız biri olsaydınız, güzel ilişkileriniz olmazdı. Fakat hayalgücünüz, ilişkilerinizde kuruntular ve yanılgılar içine girmenize neden oluyor. Bir de son derece tutkulu ve sevdiğiniz kişiyi değiştirmeye zorlayan bir tavır içinde bulunuyorsunuz. Doğum zamanınız doğruysa, sahip olduğunuz şeyleri zorladığınız ve istediğiniz şekle dönüştürmeye çalıştığınız görülüyor. Aslında ilişkilerinizde iyimser bir tavır içinde bulunan birisiniz; fakat ilişkiniz derinleşmeye başladıktan sonra hem ilişkinizi, hem de kendinizi çok fazla zorluyor olmalısınız. İyi duygularınızı açığa çıkarın ve kuruntularınızı sevdiğinize yansıtmayın. Böylece ilişkileriniz bozulmaz. Değişme zamanınız gelmiş. Aniden ortaya çıkan durumlar değişmenize yardımcı olacak. Biraz zorlanabilirsiniz, fakat değişmeyi başarırsanız ilişkileriniz çok daha güzel olacak.

n RUMUZ: AYÇA

Geçiş anında doğmuşsunuz. Doğum saatiniz doğruysa, burcunuz Terazi. Fakat iki saat sonra doğduysanız, Güneş Akrep burcuna giriyor ve o zaman burcunuz Akrep oluyor. Fakat doğum saatiniz doğruysa, çok ilginç bir gökyüzü konumunda dünyaya gelmişsiniz. Çünkü yükselen burcunuz da tıpkı Güneş gibi geçişte duruyor. Yay burcunun son derecesinde ve on dakika ile Oğlak burcuna geçiyor. Doğum saatiniz dakikasına kadar doğru ise sizin burcunuz Terazi, Yükselen burcunuz ise Yay.
Yazarın Tüm Yazıları