Gelenekler gösterişle sergilenecek

Gizli duygular ve derinlere gömülmüş arzular uyanabilir.

Ortaya çıkan bazı olaylar gerilim yaratsa bile kırgınlıkların bitmesine neden olabilir. Saygı duyulan kişilerin önem kazanacağını ve yaşlı kişilere daha özenli davranılacağını işaret eden gökyüzünün konumu geleneklerin gösterişli bir biçimde sergileneceğini gösteriyor. Bugün ilginç fikirlerin etkisi altında kalmak ve aniden ortaya çıkan durumların düşünceleri tamamen değiştirmesi mümkün.

Bayramlık hayaller

Konumuz hayaller... Ve tek gerçekleşecek olan şey de hayal. Önce arzu ederiz... Düşünürüz... Sonra hayal kurarız. Hayaller bizi harekete geçirir...

Duygularımız ve isteklerimiz artar, içimizde büyük bir itici güç oluşur. Şimdi bazı kişiler diyebilirler ki, benim hayal gücüm yok. Düşüncelerimi zihnimin içinde oluşturamıyorum.

Gerçekten de herkes zihninin içinde düşüncelerini resim olarak göremez. Kişilerin yapılarına ve zihinsel yeteneklerine bağlı olarak imajinasyonun farklılık gösterdiği bilinmektedir.

Hayalinizi zihninizde canlandıramasanız bile düşüncelerinizle tasarlayabilirsiniz.

Mesela sayılarla uğraşanlarda, mantık ve muhakeme yeteneği yüksek, matematik kafaya sahip olanlarda imajinasyon daha çok ses ya da fikir biçiminde olmakta, resim biçiminde görüntüler pek oluşmamaktadır.

Buna karşılık resim, sanat ve edebiyata yönelik bir yapıya sahip olanlar, düşünceleri resim olarak zihinlerinde imajine etmektedirler.

Hem resim, hem ses, hem de koku imajinasyonuna sahip olanlar ise hem edebiyat, hem de matematik kafaya sahip, zihin aktivitesi yüksek kişilerdir.

Şimdi bayram. Hem de Şeker Bayramı. Şeker gibi tatlı ve güzel hayaller kurmanın ve hayal gücünüzü geliştirmenin tam zamanı.

Özellikle geleceğe yönelik kuracağınız güzel hayaller, sizi hem geliştirecek, hem de güzel yaşamanızı sağlayacak.

Unutmayın, hayalleriniz yoksa gerçekleşecek bir şey de yok!

İyi bayramlar...
Yazarın Tüm Yazıları