Gaz sorunları ortaya çıkabilir

Sezgilerin yükseldiği bir gün.

İlham ve içe doğma şeklinde tarif edilebilecek düzeyde bilme halinin ortaya çıkacağı bir gün. Fantastik kurgular ve hayal gücü gereken işler yapmak için uygun bir gün. Aynı zamanda sanatsal faaliyetler ve başarılı organizasyonlar yapılabilir. Akşamın ilerleyen saatlerinde ortaya çıkan sürprizler durum değiştirici ve son derece etkileyici olabilir. Gaz sorunları ve elektrikli cihazlarla ilgili problemler ortaya çıkabilir.

Güneş Tutulması olacak

Güneş ve Ay Tutulmaları bütün zamanlarda çok önemli bir işaret olarak değerlendirilmiş ve çok özel incelemeler yapılmıştır. Tutulma anında açığa çıkan kozmik enerjinin yaratacağı değişiklik, aslında halkın beklediği bir değişikliktir. Fakat bu bekleme hali şuur düzeyinde meydana gelmez. Tıpkı insanın gerçek ihtiyaçlarını şuur seviyesinde kavrayamaması gibi...

‘İnsan ihtiyacını nasıl bilmez, nasıl şuurunda olmaz?’ diye sorabilirsiniz ancak benliğin derinlerinde saklı olan gerçek ihtiyaçların yönlendirdiği insanın bütün bunları şuur düzeyinde yaşayacak hale gelebilmesi için ciddi bir disiplin uygulaması ve çok çalışması gerekir.

Düşündüklerimiz ve istediklerimiz ile benliğimizin derinlerinde gizli olan istekler kimi zaman tamamen farklı olabilir. Fakat genellikle niye yaptığımızı bilmeden yaptıklarımızın altında yatan neden bilincimizin derinlerinden yükselen dürtünün davranışlarımıza yansımasından başka bir şey değildir.

Ay ve Güneş Tutulmaları sırasında bilincin derinlerinden yükselen gerçek ihtiyaçlar ortaya çıkar. Özellikle kitlesel olarak halkın ortak ihtiyacı bilincin derinlerinden yükselir ve şuur düzeyinde yaşanacak büyük değişimleri açığa çıkartır.

Şimdi 3 Ekim Pazartesi günü Türkiye saatiyle 13:10 Güneş Tutulması meydana gelecek. Üstelik aynı gün Boğa Burcunun 23 derecesine kadar ilerlemiş olan Mars geri gitmeye başlamış bulunuyor. (Pazartesi günü Güneş Tutulmasını ayrıntılarıyla anlatacağım)

Yeni çocuklar ve ölüme yakın deneyimler

‘Bu çocuklara bir görev hissi aşılanmıştır ve her şeyi değiştirme ihtiyacı, güçlü bir takıntı halindedir. Bu, onların umudu ve yazgısıdır.’

Dr. P.M.H. Atwater’ın, kaleme aldığı ‘Yeni Çocuklar ve Ölüme Yakın Deneyimler’ adlı kitap, değişen dünyanın yeni çocukları hakkındaki araştırmaları konu alıyor. Kitapta, ölüme yakın deneyimler yaşayan ve 1982’den sonra doğan alışılmışın dışında beyinsel özellikler gösteren çocuklar arasındaki benzerlikler karşılaştırmalı olarak ele alınıyor.

Zeka katsayıları yüksek, empati yetenekleri gelişmiş, kimilerince ‘kristal’ kimilerince ‘İndigo’ çocuklar olarak tanımlanan ‘Yeni Çocuklar’ın yeteneklerinin arkasındakileri ve bu yeteneklerin araştırıldığı kitap bir bakıma yeni dünyanın ihtiyaçlarını anlatıyor. Dr. Atwater, ‘İndigo’çocukların alışılmışın dışındaki yeteneklerinin genetik ve eğitim gibi olası cevapların dışında düşünmeye davet ediyor.

Ruh ve Madde Yayınları’ndan çıkmış olan ‘Yeni Çocuklar ve Ölüme Yakın Deneyimler’ adlı kitabın çevirisi Tufan Göbekçin’e ait. Şimdiye kadar öğrendiklerinizin sınırlarını zorlayan bu kitabı okurken Spritüalizm (Ruhçuluk) ve Paranormal (Normal ötesi) ilginizi çekebilir ve araştırmaya başlayabilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları