Farklı projeler ortaya çıkabilir

Öğlene doğru meydana gelen olaylar duyguların derinleşmesine ve parasal konulara yönelik bazı endişelerin açığa çıkmasına neden olabilir.

Özellikle finans ve yatırımlar konusunda sürprizler ve ilginç gelişmeler dikkat çekici olacak. Uluslararası ilişkiler açısından son derece hareketli bir gün. Büyük organizasyonlar yapılabilir, farklı projeler ortaya çıkabilir. Alternatif tedavi yöntemleri, şifalı bitkiler ve tıp alanında ortaya çıkan ilginç keşifler son derece etkileyici olacak.

MEKTUPLAR

Radyo programı yapıyorum ve bir Aslan kadını olarak Koç ile ilişkimin nasıl olacağını merak ediyorum. Ayrıca önümüzdeki yıl için yaptığım projeler gerçekleşecek mi?

RUMUZ: YAŞAMIN RİTMİ


Yükselen burcu Yengeç olan bir Aslan olduğunuz için aslında kendinizi göstermek istediğiniz halde aynı zamanda gizlilik ve kendini saklama ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Tabii bu durum içsel gerilime neden olsa bile Güneş yükselme noktasında bulunduğu için kendinizi göstermeyi başaracaksınız. Kendinize çok uygun bir alan seçmişsiniz. Kendinizi göstermeden görünür olmayı başarıyorsunuz. Önümüzdeki yıl çok çalışmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkıyor. Çünkü kariyere konsantre olacak ve büyük başarılara imza atmak isteyeceksiniz. Tabii buna bağlı olarak çok çalışmanız gerekecek. Bu sene istemediğiniz alışkanlıklardan kurtulma fırsatını yakalayacaksınız. Aslında bu durum sizi çok zorlayabilir fakat doğum haritanızda Ay’ın bulunduğu konum, sizin ani değişiklikler yapabilme potansiyeline sahip olduğunuzu gösteriyor ve şu sıralarda bu değişim arzusu içinizde kuvvetle uyanmış olmalı. Şubat’ın ikinci yarısı sürpriz değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan olayları şans olarak yorumlayabilir ve fırsata dönüştürebilirsiniz. Yıl boyu yapacağınız çalışmaların ödülünü yıl sonuna doğru almaya başlayacaksınız. Sorduğunuz projeleri gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

Burcunuz Koç olduğu halde son derece sistemli, disiplinli ve kararlı birisiniz. Sahip olma duygunuz çok kuvvetli ve nasıl sahip olunacağını bilen birisiniz. Ancak sahip olduklarınızı aniden değiştirebilir. Yükselen burcunuz Yengeç. Geçen yıl sizin için çok zor geçmiş olabilir. Özellikle sahip olduklarınızı aniden kaybetmenize neden olan durumlar ortaya çıkmış olabilir ve buna bağlı olarak bazı değerleri değiştirmeniz gerekebilir. Şu sıralarda duygularınız üzerinde baskı yaratan durumlar ortaya çıkmış ve sahip olduğunuz bazı şeyleri değiştirmek için zorladığını düşündüğünüz durumlar olabilir. Meydana gelen olayları sizi zorlayan ve baskı yaratan durumlar olarak değerlendirebilirsiniz. Fakat bütün bunları aslında değişmeniz gereken bir zaman olarak değerlendirebilir ve aşama yapmak için kullanabilirsiniz.

RUMUZ: TACAN

Duygularınızı tamamen değiştirmenize neden olmuş bir durum yaşamış olabilirsiniz. Zaten hayatı son derece tutkulu yaşayan biri olmalısınız. Şu sıralar isteklerinizin ve beklentilerinizin arttığı bir dönem. Sahip olma tarzınızı değiştirmenize neden olan olaylar aynı zamanda geleceğe yönelik fırsatları yaratacak. Baskı yaratan durumlardan uzaklaşacak ve iş hayatında başarıyı yakalayacaksınız. Bu sene çalışma ortamında aşkı bulacağınız bir yıl olacak. oyuş z. RUMUZ: MEX
Yazarın Tüm Yazıları