En çok bu pozu beğeniyor

Yayın hayatına 1 Eylül’de dijital ortamda başlayan kadın dergisi Womenist, geçtiğimiz ay Caroline Koç’a en sevdiklerini sormuştu.

Haberin Devamı

Derginin bu haftaki konuğu ise Bettina Machler oldu. Cem Hakko’dan boşandıktan sonra Candar Kramer ile birlikte organizasyon şirketi kuran Machler, ‘en’lerini dergiyle paylaştı. Bettina Hanım, en sevdiği içkinin, oğlu Can’ın Çeşme’de çalışan Avustralyalı bir barmenden öğrendiği mojito olduğunu söyledi. “En beğendiğim ayakkabılarım, 10 yıldır yaz-kış demeden giydiğim kovboy çizmelerim” diyen Machler, en sevdiği fotoğrafın ise yandaki siyah-beyaz kare olduğunu belirtti. Bettina Hanım’ın bu fotoğrafını Nihat Odabaşı çekmiş.

Ana oğul ıstinye Park’ta

Ceyla Aysal, oğlu Kaan ile önceki gün ıstinye Park’taydı. Önce yemek yiyen anne-oğul, daha sonra alışveriş yaptı. Günün sonuna doğru da oyun salonuna gidip eğlendiler. Aysal ve oğlu, neredeyse tüm günü alışveriş merkezinde geçirdi.

Altın kızlar bir arada

Haberin Devamı

Yüksel Behlil ve Güler Yiğit, çok yakın iki arkadaş. Yiğit Gümüşsuyu’nda, Behlil ile ıstinye’de oturuyor. Dostlukları yıllar öncesine dayanan ikili, geçtiğimiz gün Yüksel Hanım’ın evine yakın bir alışveriş merkezinde; ıstinye Park’ta buluştu. Armani ve Beymen’den alışveriş yapan arkadaşlar, Masa Restaurant’da oturup birer kahve içti. Keyifli bir sohbetin ardından da evlerinin yolunu tuttular.

Diş hekimleri Ulus 29’da buluştu

Uluslararası Estetik Diş Hekimliği Kongresi’nin 13’üncüsü, ıstanbul’da düzenlendi. 2-4 Ekim günleri arasında gerçekleştirilen organizasyon öncesinde, katılımcılar, Ulus 29’daki yemekte bir araya geldi. Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği (EDAD) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ata Anıl ve EDAD Onursal Başkanı ve Kongre Başkanı Dr. Galip Gürel’in ev sahipliğinde düzenlenen Başkan Yemeği’ne, Dr. Antonio Bello, Dr. Carlo Zappala, Dr. Karl Ludwig Ackermann gibi dünyanın önde gelen estetik diş hekimleri katıldı. Gecede, diş hekimliği alanındaki trendler konuşuldu.

Üniversiteli gençlere

ızmirli organizatörler Oğuzhan Aktilav, Caner Akkurt ve Berk Sayraç’ın sahibi olduğu partynerede.com internet sitesi, üniversiteli gençleri bir araya getirmek için parti düzenliyor. “University Party” adlı etkinlik, 10 Ekim gecesi Micshka Club’da düzenlenecek. Partinin müzikleri DJ David şaboy’dan.

Eskisi gibiyim

Haberin Devamı

Sinem Yıldırım’ın Ahmet Bayer’den boşandıktan sonra tarikata girdiği, dekolte kıyafetler giymeme ve bikinili fotoğraf çektirmeme kararı aldığı konuşuluyordu. Çıkan bu haberler üzerine Sinem Hanım aradı. “Ben Atatürkçü bir kadınım” diyen Yıldırım, eskisi gibi bir yaşam sürdürdüğünü söyledi ve tarikata girmediğini de özellikle vurguladı.

Hindistan’dan ıstanbul’a

15 Ekim’de Kavacık’ta Sivana by Ladonna adlı bir güzellik merkezi açılacak. Estetiysen Hatice Yılmaz’ın 16 yıldır Bağdat Caddesi’nde işlettiği La Donna güzellik salonunun bir halkası olarak açılacak merkezde, Hindistan temalı bakım ve masaj hizmeti verilecek.

Saat baktılar

Önceki gün ıstinye Park’ı gezenler arasında Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren ve armatör Kahraman Sadıkoğlu da vardı. ıki işadamı bir ara Rolex mağazasına girdi. Yeni saat modellerine bakan Sadıkoğlu ve Süren, mağazadan alışveriş yapmadan ayrıldılar.

Yazarın Tüm Yazıları