Düşünceler derinleşecek

Bugünden itibaren Yay Burcunda ilerleyen Merkür geri gitmeye başlıyor. Büyük organizasyonlar ve farklı kültürlerle ilgili çalışmalar önem kazanacak.

Alınan kararlar ve yargıların yeniden gözden geçirilmesini gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Fakat Satürn’ün uyumlu etkisi, ölçülü ve sabırlı davranılacağına işaret ediyor. Gökyüzünün konumu endişe yaratan durumlar karşısında düşüncelerin derinleşeceğini gösteriyor.

Gizli güçlerinizi uyandırın

Yetenekleri harekete geçiren yaratıcı enerjinin açığa çıkabilmesi için insanın zorlanmaya ihtiyacı var.

Kriz dönemleri ve zor koşullar, insanın hayatta kalmak ve zorlukları aşmak için muazzam bir itilim duymasına neden oluyor. İçinizdeki güçler harekete geçiyor ve o güne kadar farkına varmadığınız yetenekleriniz uyanıyor.

Çözümsüz bir anda ve sıkıntılardan bunaldığınız bir sırada ortaya koyduğunuz çözümler, kendinizi bile şaşırtacak boyutlarda olabiliyor. Çünkü, bu sırada düşünmüyorsunuz. Sadece bütün dikkatinizi aşmanız gereken soruna yöneltiyorsunuz. Böylece içinizdeki gizli güç uyanıyor ve sizi harekete geçiriyor.

Üzerinizdeki baskılar ne kadar şiddetliyse, gizli güçlerinizin uyanması da o derece parlak olabiliyor.

Şimdi bunları yazmanın benim tarafımdan kolay olduğunu düşünebilirsiniz ve sıkıntıları yaşarken gizli güçlerin size yardımcı olmadığından yakınabilirsiniz.

Çok haklısınız. İnsan yaşarken hiçbir şeyin farkında olamıyor. Hele kendi yaptıklarını hiç bilemiyor. Ancak, yaşayıp bitirdikten sonra arkasına dönüp ‘Vay canına, ben neler yapmışım’ diyebiliyor.

Sonra ‘gizli güçler’ deyince hemen ilahi bir elin sihirli değneğini size dokundurup hayatınızı değiştireceğini beklemeyin. Yani ‘gizli güç’ derken ben bunu kastetmiyorum. Sadece sizin içinizdeki saklı olan gücün nasıl uyandığını anlatmaya çalışıyorum. Ve henüz kendinizin haberdar olmadığı gizli yeteneklerinizin uyanmasından söz ediyorum. Zor dönemlerin dışında kendi üzerinizde yapacağınız çalışmalar ve uygulayacağınız disiplin sayesinde gizli güçlerinizi uyandırabilir, derinlerde saklı olan yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.
Yazarın Tüm Yazıları