Değişime zorlananlar var

Bugün Aslan Burcundaki Venüs, Kova’daki Neptün’ü tetikliyor.

Hayal gücünü uyandıracak bu etki ilaçlar, kaybetmeye yönelik endişelerin açığa çıkmasına neden olabilir. İlişkilerde yanılgılar ve evhamlar yaratabilir. Bugün kimyasallar ve zehirli maddeler konusunda tedbirli davranmak gerekiyor. Başak Burcundaki Ay ise uzun zamandır Yay burcundaki yolculuğuna devam eden Pluto’nu harekete geçirecek. Radikal değişimleri işaret eden Pluto, Yay, İkizler, Başak ve Balık burçlarının son devresinde doğanları değişime zorlayacak.

MEKTUPLAR

Geçen yılın sizin için zor geçmesi sadece satürn’ün etkisi olmayıp aynı zamanda sürpriz değişimleri sembolize eden Uranüs’ün uyanmasından kaynaklanıyor. Çünkü potansiyel olarak farklı olandan hoşlanan ve kendisini değiştirmek isteyen bir tabiata sahip olduğunuz görülüyor.

Doğum haritanızda Güneş-Uranüs arasındaki sert etkileşim sizin hem farklı biri olduğunuzu, hem değişmek istediğinizi, hem de son derece zeki biri olduğunuzu işaret ediyor. Ancak geçen yıl başlayan ve tamamen değiştiğinizi söylediğiniz etkiler zorlayıcı olmakla birlikte aynı zamanda sizin aşama yapmanızı sağlıyor.

Şimdi dikkatinizi kendinize yöneltin ve öğrendiklerinizin ışığında kendinize tekrar bakın. Aslında yaşadıklarınız çok zor olsa da bunlara teşekkür edecek ve geliştiğinizi anlayacaksınız. Şimdi sizin için çok daha yapıcı ve olumlu bir dönem başlıyor.

RUMUZ: NEWVİZYON



‘Yılın ikinci yarısı Koçlar’a güzel olasılıklar sunuyor, doğru mu?’ şeklindeki sorunuza burcun ilk on günlük devresinde doğanlar için genel olarak evet cevabı verebilirim. Fakat bu cevap sadece Güneş’e göre olan durumdur.

Doğum anında Güneş’ten başka diğer gezegenlerin ve Yükselen burcun aldığı etkilere göre inceleme yapmak gerekir. Sizin bu sorunuzun altında zorlayıcı günlerin bitmesini bekleyen bir tavır var. Üstelik büyük değişimler, köklü değişimler sürecinden geliyorsunuz ve bu durum burcunuz Koç olduğu için değil Pluto döngüsü yaşamış olduğunuz için... Ve bu süreç henüz bitmiş gibi görünüyorsa da etkisi hala devam ediyor ve sizin hem düşüncelerinizi, hem de hayata bakış biçiminizi yeniliyor. Şimdi fizik gücünüz ve öğrendiklerinizi anlama sürecinde bulunuyorsunuz. Mars, kadının haritasında erkeği sembolize eder ve değişime zorlayan Satürn, doğum haritanızdaki Mars’ı tetikliyor. Bu ayın ikinci yarısı, değiştirici etkiler açığa çıkabilir, tedbirli olmanız gereken bir dönem. Bu devre içinde sabırlı davranmalı, kendinizi ve eşinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

RUMUZ: H. KARADAL



Yükselen burcunuz Balık ve sorduğunuz kişinin yükselen burcu Oğlak. Aranızdaki uyumluluğu sağlayan Satürn. Zaten sizin burcunuz Aslan olduğu halde son derece tedbirli ve güven ihtiyacı kuvvetli birisiniz. Güveninizi kazanacak ve size bir şeyler öğretecek olgun birisine ihtiyacınız var. Ancak böyle biri size çekici gelir ve o da böyle biri. Ancak şu sıralarda biraz zorlanıyor. Ona anlayış gösterin ve sabırlı davranın.

RUMUZ: ÇİÇEK
Yazarın Tüm Yazıları