Cihazlarla ilgili ilginç gelişmeler var

Bugün Ay Akrep burcunda dolaşmaya başlıyor ve öğle saatlerinde Uranüs’ü tetikleyecek.

Yaratıcılık gerektiren konularda çalışma yapmak için çok uygun bir gün. Alışılmışın dışındaki konulara yönelmek, bilgisayar ve teknolojiyle ilgili çalışmalar yapmak için kuvvetli duygular uyanacak. Elektrik ve elektronik aletler ve bilgisayar teknolojisinin kullanıldığı cihazlarla ilgili gelişmeler şaşırtıcı boyutlara ulaşabilir.

Türkiye’yi bekleyen gelişmeler

AB müzakerelerinin Güneş Tutulması zamanında başlaması bazı karışıklıkların yaşanmasına neden olacağını işaret ediyorsa da Türkiye açısından çok büyük aşamaların gerçekleşeceğini gösteriyor. Zaten 3 Ekim günü bu köşede yapmış olduğum astrolojik yorum şöyleydi;

‘Özellikle saklanmış ve gizli kalmış istekleri uyandıracak olaylar açığa çıkabilir. Şimdiye kadar sakladığı gizli potansiyelin ortaya konulmasıyla birlikte bazı karışıklıklar olsa bile sabır ve dirayet göstererek büyük değişikliklerin gerçekleşeceğini, uluslararası ilişkilerde sürprizlerin meydana geleceğini ve beklenmedik çıkışlar yapılabileceğini işaret ediyor.

Şimdiye kadar baskı altında tutulan düşüncelerin ortaya konulmasıyla birlikte zihinsel faaliyetin ve gizli zekanın görünür hale gelmesi sonucunda Türkiye’nin olaylara yaklaşım tarzı ve düşünce biçimi değişecek.’

Bizim için olumlu sonuçlanan durumun ardından şimdi çok daha önemli bir dönem başlıyor.

Türkiye’nin kendisini yenileme sürecinin başladığını işaret eden gökyüzünün konumu, önümüzdeki günlerin son derece hareketli geçeceğini, şimdiye kadar uygulanan yöntemlerin değişeceğini ve özellikle yargı organlarına çok iş düşeceğini de gösteriyor. Ancak alınacak kararların olumlu olacağını ve şimdiye kadar ertelenmiş konuların ve kararların da gündeme geleceğini söylemek mümkün.

Son derece sert ve zorlayıcı olan olaylar karşısında sabırlı ve dirençli davranarak zorlukları şansa dönüştürmek mümkün olacak. Özellikle kasım ayının ortalarından itibaren Türkiye için fırsatlar dönemi başlıyor.

Kararlı ve sabırlı çalışmalar sonucunda büyük bir irade ortaya koyarak fırsatları değerlendirmek mümkün olacak.

--------- MEKTUPLAR ---------

Bir süredir Uranüs etkisi altında bulunuyorsunuz. Sürpriz değişimleri sembolize eden Uranüs sinir sisteminizi etkiliyor fakat aynı zamanda yaratıcı fikirlerin doğmasına neden oluyor. Ay Terazi Burcundayken doğduğunuz için ilginç kişilerle tanışabilir, farklı yönlerinizi keşfetmenizi sağlayacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatında ortaya çıkmış olan sorunlardan uzaklaşacak ve özellikle yabancılarla yapacağınız görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Evlilik açısından gerilim hissetmiş olsanız bile eşinizle son derece uyumlu bir çiftsiniz. Onun sorumluluk duyguları gelişmiş biri olması size çekici geliyor. Çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz ve bu dönem sizin için uygun zaman. Hayallerinizi ve ideallerinizi değiştirmenize neden olan durumlar ortaya çıkabilir fakat aynı zamanda hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönemdesiniz. İçinizden yükselen sese kulak verin. Kasım ayı sizin için son derece verimli geçecek. Şanslı bir döneme giriyorsunuz. Şansınızı iyi değerlendirin.

l RUMUZ: İKİZLER
Yazarın Tüm Yazıları