Büyük sabır göstereceksiniz

Günün erken saatlerinde meydana gelen olaylar gerilim yaratabilir ve düşüncelerin karışmasına neden olabilir.

Özellikle bazı düşüncelerin kabul edilmez olması veya hesapta olmayan durumların çıkması mümkün. Haberleşme trafiğinde ilginç aksaklıklar meydana gelebilir fakat günün ilerleyen saatlerinde büyük bir sabır ve irade göstererek sorunlar çözümlenecek. Meydana gelen bazı olaylar sezgileri ve hayal gücünü harekete geçirecek.

Yapabileceğinize inanın

Gelişmek, büyümek ve isteklerimizi gerçekleştirmek uğruna pek çok hatalar yaparız. Düşüp kalkarız ve bu sırada öğreniriz. Düştüğünüz yerde öylece yatıp kalmayın. Ayağa kalkın ve yolunuzda ilerlemeye devam edin.

Kendinize ve yapabileceğinize inanın. Dikkatinizi düştüğünüz yere değil, ileriye çevirin. Yolunuz uzun ve öğreneceğiniz daha pek çok şey var.

Öğrenme arzunuzu canlandırın. Ve kendinizin dışındaki dünyayı öğrendikçe kendinizi keşfettiğinizi unutmayın.

Şimdi yattığınız yerden hemen doğrulup kalkın, bir duş alın ve aynaya bakın. Kendinize, dış görünümünüze çeki düzen verin. Unutmayın ki, insan algıladığından etkilenen bir varlık. Kendinizi hoş ve güzel algılarsanız, kendinize olan güveniniz artar ve yapabileceğinize inanırsınız.

Belki yattığınız yerden kalkmak gerçekten çok zor olabilir. Ama kendinizi zorlayın. Gelişmenin sırrı, zorlanmak.

Dağcıları bir düşünün...Dağa tırmanmak kolay mı? Kendilerini zorluyor, her seferinde daha yüksek zirveleri hedefleyip bedenlerini, her bir organlarını tek tek hissedecek kadar zorluyorlar. Tabii bunun sonucunda gelişiyorlar. Zirvelere ulaşıyorlar.

Yatakta yatan bedeniniz kalkmıyor. O zaman zorlayın. Duygularınızı, düşüncelerinizi zorlayın ve yataktan kalkın. Bir süre sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini, canlandığınızı hissedeceksiniz. Üstelik bu sırada kendinizi tanıyacak ve yapabilme gücünüzün derecesini anlayacaksınız.

Üstelik her gayretiniz ve kendinizi her zorlayışınızdan sonra yapabilme gücünüzün arttığını hissedeceksiniz. İnanın.
Yazarın Tüm Yazıları