Bu turnuva uluslararası olmalı

Bu yıl Antalya’daki Adam&Eve Otel’de 7’ncisi düzenlenen Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu Golf Turnuvası’nda Gülben Ergen sahne aldı.

Turnuvanın sonunda yapılan gala gecesinde Kaya Çilingiroğlu, sevgilisi Feraye Tanyolaç ve annesi Gülümser Çilingiroğlu’nun masasına giderek şarkılar söyleyen Ergen, özellikle Tanyolaç’a büyük ilgi gösterdi. Bir dönem "Gülben Ergen Show" ve "Dadı" dizilerinde birlikte çalışmış olan ikili, samimi görüntüleriyle dikkat çekti. Ergen, Feraye Tanyolaç’ı çok sevdiğini söyleyerek, "Sadece biz değil çocuklarımız da arkadaş. Atlas ile küçük Kaya bu tatil sırasında bol bol birlikte oynadı. Artık birbirlerinden ayrılmıyorlar" dedi. Kaya Çilingiroğlu ise turnuvaya her yıl ilginin arttığını belirterek "Tek bir hayalim var, bu turnuvayı uluslararası boyuta taşımak" diye konuştu.

Yeniden doğdu

Yapılan kontroller sonucu kalbe giden üç damarının tıkalı olduğu tespit edilen Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna, geçtiğimiz ay New York’ta ciddi bir operasyon geçirdi. Acilen ameliyata alınan Tuna’nın yanından eşi Şehnaz Hanım bir an olsun ayrılmadı. Gayet başarılı geçen bu operasyon sonrası kısa sürede eski sağlığına kavuşan Mehmet Bey’e önceki akşam Reina’da rastladım. Gözaltı torbalarını da aldırdığını fark ettiğim Tuna, tek kelimeyle yeniden doğmuş gibiydi.

Denizde de başarılı

Reklam ve İletişim Şirketler Grubu WMC’nin başkanı Hakan Yangın, Seat Cup’tan sonra şimdi de denizlere açıldı. Ekip ruhunu destekleyen aktivitelere verdiği önemle tanınan ve aynı zamanda eski bir deniz subayı olan Yangın, WMC ekibi ile 26-27 Mayıs tarihlerinde Shop&Miles Bosphorus Cup’ta yarıştı. Wizard adlı yelkenlileri ile destek sınıfında yarışan WMC ekibi, Hakan Yangın’ın skipper’lığında cumartesi 2, pazar ise 3’üncü sırada yer aldı.

Yardımseverler Esma Sultan’da buluştu

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) tarafından önceki gün Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen "TOG Bazaar" organizasyonu, yardımseverlerin akınına uğradı. Şebnem Çapa, Begüm Şen, Tuğba Erbil, Meltem Tahrancı, Zeynep Erol gibi isimlerin vakfa gelir sağlamak amacıyla kendi tasarımlarını satışa sunduğu kermesi ziyaret edenler arasında Gülben Ergen, Demet Kutluay ve Berna Sağlam Naipoğlu da vardı. Gülşah Alkoçlar ise gönüllü olarak görev aldığı kermesle ilgili "Yardım projelerinde bulunmak bana mutluluk veriyor. Herkes aynı amaç uğruna burada. İnşallah böyle sosyal sorumluluk projeleri daha da artar" dedi.n Gözde YILMAZ

Mekan Oscar’ları sahiplerini bulacak

Türkiye’nin ilk ve tek mekan ödülleri olan "gecce.com Mekan Oscar’ları", bu yıl 12 Haziran’da Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda sahiplerini bulacak. Magazin, sosyete ve iş dünyasından birçok ünlüyü buluşturacak olan, Pınar Altuğ ve Deniz Akkaya’nın birlikte sunacağı geceye Serdar Ortaç da şarkılarıyla renk katacak. Gecce’nin başarılı patroniçesi Gül Erçetingöz, pek çok sürprizin yaşanacağı gecede toplam 50 ödülün dağıtılacağını, İstanbul, Antalya, Bodrum, Çeşme ve Uludağ’ın en iyi mekanlarına ödüllerinin verileceğini söyledi.

İddiasını koruyor

Sungate Port Royal De Luxe Resort Otel, Güney Afrika’nın Stellenbosch kentinde düzenlenen törende, 26 finalist arasından sıyrılarak birincilik ödülü aldı. Organizasyonda en iyi spa oteli ödülünü almaya hak kazanan Sungate Port Royal De Luxe Resort, özgün ve ayrıcalıklı konseptini World Luxury Hotels Awards 2007 ödülüyle bir kez daha pekiştirmiş oldu. Genel müdür Derya Billur, spa’ları kadar çocuklara yönelik aktiviteleri, eğitimli hocalar eşliğinde verilen Uzakdoğu sporları dersleri ve deluxe villaları ile bu sezon da iddialı olduklarını söylüyor.

Kempinski’de sergi zamanı

Devrim Erbil, Ali Atmaca ve Ömer Uluç’un eserleri, bu aydan itibaren Dirimart işbirliği ile Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da sergilenmeye başlayacak. 20 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında Devrim Erbil, 10-30 Temmuz tarihleri arasında Ali Atmaca, 1-20 Ağustos tarihleri arasında Ömer Uluç’un soyut resim alanında ki özgün yapıtları, otelde sanatseverlerle buluşacak.

Evleniyorlar

Ünlü işletmeci Selim Yalın ile gazeteci Sibel Arna, 10 Haziran’da nikah masasına oturacak. Vogue’da düzenlenecek törenle hayatlarını birleştirecek olan çift, ilginç bir de davetiye hazırlattı. Kitap şeklinde hazırlanan davetiyenin içinde aşka ve evliliğe dair ilginç bilgilerin yanı sıra üç ay önce nişanlanan çiftin fotoğrafları da yer alıyor.
Yazarın Tüm Yazıları