Bu dönemi sabrederek geçirin

Koç burcunda dolaşan Ay, yeni başlangıçlar yapmak için kuvvetli arzular uyandıracak.

Ancak şu ara yeni bir girişimde bulunmak için pek uygun bir zaman değil. Çünkü Aslan burcundaki Merkür geri gitmeye devam ediyor ve düşüncelerin derinleşip isteklerin ortaya konulmasını geciktiriyor. Üstelik Başak burcunda dolaşan Venüs, tedbirli ve gerçekçi olmaya zorluyor. Böyle bir dönemde atılım yapmak, anlaşmalar ve sözleşmeler sırasında zorluklar getirebilir. Çok rahat gelişecek işler yavaşlar ve birlikte çalışılan kişilerle anlaşmazlıklar ortaya çıkar. Bu dönem düşünerek ve sabırlı davranmak gerekiyor.

Aslan burcu kadınları ve aşkları

Yaz mevsiminin en parlak, en sıcak, en gösterişli dönemini yöneten Aslan burcu, mevsimin özelliklerini sergilerken ormanların kıralı aslan ile de bütünleşir.

Aslan, çevresindeki herkesin ve her şeyin ona hizmet etmesini bekler. O da gücünü göstererek kendisine hizmet edenleri korur. Dişi Aslan ise erkeğinden farklı bir özellik gösterir. Erkek tek olmak ister. En güçlü ve gösterişli olduğunu bilir ve kendini göstererek hakimiyetini ilan eder.

Dişi Aslan ise, diğer dişilerle birlikte güç birliği yapar ve kendisi gibi olanlarla dayanışma içinde gücünü ortaya koyacağını bilir.

Çocuklar dişi Aslan için önemlidir. Çocuklardan oluşan kalabalık bir aile içinde kendini çok daha ihtişamlı bir biçimde gösterir ve mutlu olur. Çünkü o ana kraliçedir ve yöneteceği kalabalık bir aileye ihtiyacı vardır. Tabii çocuklarının da ışıltılı olması için elinden geleni yapar. Hatta bütün evin ve ailenin gösterişli olmasını ister. Böylece kendisi daha parlak bir şekilde görünebilecektir.

Çocuklarıyla, eşiyle ve çevresinde bulunanlarla gurur duymak isteyen Aslan kadınları, eşini destekleyen ve yücelten bir tabiata sahiptir. Tabii eşinin de bu durumu kabul etmesi ve daha çok çalışması, yükselmesi gerekiyor.

Bir Aslan Kadını aşık olduğu zaman duygularını öylesine yoğun ve gösterişli bir biçimde açığa çıkarır ki, erkeğin gözleri kamaşır.

Bir Aslan kadınına aşıksanız ve onun size ilgi duymasını ve aşık olmasını istiyorsanız, ona nasıl davranacağınızı iyi bilmeniz gerekiyor. Üstelik ona değer verdiğinizi davranışlarınızla belli etmelisiniz. Değerli hediyeler almayı ve bunu gösterişli bir biçimde sunmayı ihmal etmeyin.

Aslında aldığınız hediyenin ne olduğu Aslan kızları için pek önemli değildir. Nasıl sunduğunuz daha önemlidir. Çünkü Aslan kadınları sıradan değildir ve sıradan davranışlardan hiç hoşlanmaz.

Ona aldığınız hediyeyi gösterişli bir ambalaj içinde ve atmosfere uygun biçimde sunduğunuz zaman size ilgisi artacaktır. Tabii ona sık sık hediyeler almalı, bulunduğunuz ortamlarda onu yüceltmeyi, iltifatlar etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Aslan kadınları son derece dikkat çekicidir. Girdiği bir ortamda Aslan kadınını görmemek mümkün değildir. Çevresindeki herkesin iltifatlarını nazik bir biçimde kabul eder ve orada bulunan herkesin kendisini görmesini ister. Bundan rahatsız olan biriyseniz, Aslan kadınlarından uzak durmalısınız. Çünkü onun lükse ihtiyacı olduğu kadar çevrenin ilgisine de ihtiyacı vardır.
Yazarın Tüm Yazıları