Boş kuruntuları boş verin

Kişilerin ve olayların göründüğü gibi olmadığı anlaşılacak. Boş kuruntular yüzünden işlerin zorlaşması mümkün.

Zorluklar ise yaratıcılığı tetikliyor. Elektrik, elektronik ve teknolojinin büyük gelişmeler kaydedeceği ve şaşırtıcı buluşların ortaya çıkacağı bir gün. Gözden düşmüş veya unutulmuş değerler yeniden gündeme gelecek ve sönmüş yıldızlar parlayacak. Çok büyük beklentiler içine girilebilir. Aynı zamanda korkular da açığa çıkabilir. Büyük projeler yapılabilir. Meydana gelen olaylar duygu ve isteklerin değişmesine neden olacak.

MEKTUPLAR

Kızınızla ilgili endişelerinizi dile getirirken çok önemli bir ayrıntıyı gözden kaçırıyorsunuz. O bir Aslan ve son derece gururlu. Ona karşı eleştiren bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalı ve her türlü sorunla başa çıkabilecek gücü olduğunu söylemelisiniz. Tam da geçiş döneminde ve size en fazla ihtiyacının olduğu bir zaman.

Ona karşı gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve dayanışmanın ötesine geçmesin. Ona ne yapması gerektiğini söylemeyin, keşfetmesine yardımcı olun.

Özellikle arkadaşlarıyla ilişkilerinde ortaya çıkan sorunlar karşısında arkadaşlarını kötülemeyin. Onun kararlarını kendisinin almasına yardımcı olun.

O bir Aslan ama yükselen burcu Balık ve son derece duyarlı ve hassas bir tabiatı var. Onu ne kadar çok sevdiğinizi göstermek için sadece sevmeniz yeterli. Tabii dokunarak, saçlarını okşayarak sevin.

Şu sıralarda içine kapanma ve kendisini anlama döneminde. Depresyona girebilir. Bu nedenle sevdiği konularla meşgul olmasını sağlayın. Böylece bu dönemi daha rahat atlatabilirsiniz.

RUMUZ: MİNİK

ASLAN



‘Ben yalnız yaşayan çok yaşlı, emekli bir hanımım. Bir ahbabımın torununa hediye olarak bir hırka örüyordum. Bir akşamüzeri şişleri sehpanın üzerine koyuyordum ki, elimden düştü. Penceremin önündeki radyatörün altına gitti. Alayım diye biraz uğraştım. Alamayınca yarın alırım diye bıraktım. Ertesi gün kalktığımda salona girince şişi büfenin önünde gördüm. Şişin düştüğü yer ile büfenin arası iki metre. Bu nasıl oldu? Hala hayretler içindeyim.’

Paranormal bir fenomen olarak değerlendireceğim bu olay, insanın henüz açıklanamayan yeteneklerinden birinin açığa çıktığını işaret ediyor.

Siz, şişi almaya uğraşırken sanırım zorlanmış olmalısınız. Bu sırada duygu ve düşünceleriniz harekete geçmiş ve güçlü isteğiniz farklı enerjinizi uyandırmış.

Siz ertesi günü alırım diye uğraşmaktan vazgeçmişsiniz ama uyanan enerjiniz şişin yerini değiştirmiş ve kolay alabileceğiniz bir konuma gelmiş.

Bunu gerçekleştiren, sizin sahip olduğunuz ama şuurlu olarak bilmediğiniz gizli gücünüz. Aslında kendi hayatınıza, geçmişte yaşadıklarınıza bir göz gezdirin ve hatırlamaya çalışın.

Mutlaka nedenini açıklayamayacağınız bir biçimde zorlukların çözülmüş olduğunu anlayacaksınız. Fakat zaman içinde bunlar, zaten olması gereken durumlar şeklinde hafızanızda kalmıştır ve hiçbir tuhaflık yoktur. Şimdi ise, dikkatinizi çekecek kadar belirgin bir biçimde açığa çıkan bu özelliğinizi keşfetme zamanı gelmiş.

Ve insanın kendisini keşfetmesinin yaşı yok. Yaşadığımız sürece anlamaya ve öğrenmeye devam edeceğiz.

RUMUZ: Ş

ERMİN

UZ
Yazarın Tüm Yazıları