2013’te sizi neler bekliyor

Yenilikçi Uranüs, bu yıl sizi yeni şeyler denemek ve iletişimde yeni yollar bulmak için kışkırtabilir. Öte yandan bazı endişe ve korkularınızla yüzleşebilir ve onlardan kurtulabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA

Yenilikçi Uranüs, bu yıl sizi yeni şeyler denemek ve iletişimde yeni yollar bulmak için kışkırtabilir. Ancak Plüton’un olumsuz açıları, bazı dönemlerde (20 Mayıs ve 1 Kasım civarı) risk almak için uygun zamanda olmadığınızı gösteriyor.

Bazı endişe ve korkularınızla yüzleşebilir, onlardan kurtulabilirsiniz. İşe yaramayan alışkanlıklar, gereksiz aktiviteler, boş konuşmalar ya da inançlar, başarınıza giden yolda size engel oluşturuyor olabilir. Bunlardan acilen kurtulabilirsiniz.

Mart ayının son 10 gününde geçmişle bağlarınızı kopartabilir, özgür şekilde kanatlarınızı açıp ilerleyebilirsiniz. 20 Nisan civarı da yeni fikirler hayatınıza ivme kazandırabilir.

Şanslar ve fırsatlar

Yılın ilk yarısında aşk hayatınız, sosyal yaşamınız, çocuklarla ilişkileriniz, yaratıcı işler konusunda değişik fırsatlar ya da şanslarla karşılaşabilirsiniz. (Aşırı eğlenceli haliniz bazı kişilerin sizi yanlış anlayıp, hafife almasına neden olabilir!)

İkinci yarısında ise şansınız iş hayatı ve sağlık başlıklarında öne çıkıyor. Daha verimli çalışma koşulları elde edebilirsiniz.

Yeteneklerinizi gözden geçirip en iyi şekilde kullanıma hazır hale getirebilir, yaptığınız işten tatmin sağlayabilir, yoğun veya ruhunuzu karartan işlerde çalışıyorsanız iş değişikliğine gidebilirsiniz.

Kariyer test ediliyor

Yıl genelinde kariyeriniz için çok çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz.

24 Nisan ve 21 Ağustos civarı çok fazla gayret veya zamana mâl olan işlerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Önemli pozisyondaki kişileri etkilemek eskisi kadar kolay olmayabilir. Ancak unutmayın Jüpiter sizi koruyor, Satürn büyümeye ve gelişmeye zorluyor.

Yani süreç tamamlandığında ödülleriniz büyük olacak.

17 Temmuz, 12 Aralık tarihleri civarında işle, kariyerinizle veya toplumdaki imajınızı etkileyebilecek konularla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Gökyüzü size gereken desteği veriyor olacak.

6 Ağustos civarında hayatınıza giren yeni kişiler, olumlu gelişmelerin, ortaklık veya ilişkilerdeki büyümelerin ilk adımı olabilir.

3 Kasım civarında uzun vadeli başarıları destekleyen değişiklikler yapabilirsiniz.

Yakın çevrenizle ilişkilerinizde asi tavırlardan kaçınmalısınız. Özellikle 20 Mayıs, 18 Ekim ve 1 Kasım civarında düşüncesiz hareketler bu başlıklarda sıkıntılara neden olabilir.

25 Mayıs’ta önemli bir sosyal toplantıya katılabilirsiniz veya bir arkadaşınıza yardım etmeniz gerekebilir.

Gerçekçi olun

Neptün, parayla ilişkilerinizde hayalci bir boyuta geçmenize, aşırı harcamalara, gereğinden fazla yatırıma neden olabilir. Parayla ilgili konularda daha gerçekçi olmalısınız.

Yazdıklarım büyük kayıplar anlamına gelmiyor. Sadece fazla tutumlu olduğunu söyleyemeyeceğim Kovalar’ın daha dikkatli hesap yapmaları gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.

Özellikle Şubat 22 ve Mart 19 arasındaki dönemde, 28 Eylül ve 17 Aralık tarihlerinde maddi açıdan yanlış adımlar atılabilir. 17 Temmuz civarında ise tam tersi, hayallerinizi gerçekleştirecek gelişmeler yaşanabilir.

Evde gerginlik olabilir

9, 10, 11 Mayıs’ta ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda gergin etkiler söz konusu olabilir. O günlerde yaşanacak gelişmeler, 6 ay etkisini sürdürecek.

Olumlu açıdan bakarsak; bu zaman dilimi, sonrasında kendinizi özgür ve hafiflemiş hissedeceğiniz bir ruh haline kavuşmanızı sağlayabilir. (Bu durum bireysel yıldız haritalarınızdaki farklara göre değişkenlik gösteriyor!)

28 Mayıs civarında uzun mesafeli seyahatler gündeme gelebilir. 4 Ekim civarında da bu tür bir seyahat planı yapabilirsiniz ama bu seferki biraz daha aksi etkilere açık görünüyor, detaylı hesaplanmalı.

3 Kasım sonrasında yurtdışı bağlantılı bir işe başlayabilir, bilişim, hukuk, medya, eğitim menşeili işlerde başlangıçlar yapabilir, kariyerinizde bir sonraki seviyeye yükselebilirsiniz.

Hepinize mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Sağlık ve sevgi ile kalın...

Haberin Devamı

Yarın: Yükselen burcunuzun yorumunu da mutlaka okumalısınız.

Haberin Devamı

Not: Balık burcunu 2013’te neler bekliyor?

BURÇLAR

Koç
Çevrenizde eleştiri yapan ya da şikayet eden kişiler olabilir. Bu kişilerden uzak durmalı ve esprilerinize gülen ve tecrübenizi takdir eden kişilerle bir araya geleceğiniz aktivitelere katılmalısınız. Biraz iltifat size iyi gelebilir.

Boğa
İlgi alanlarınızı belirleyip önümüzdeki kış için planlar yapabilirsiniz. Hayatınızı karışık hale getirmek isteyen kişilerden uzak durun. Kontrolü ele geçirmeniz her şeyi unutturabilir.

İkizler
Çok ileri gitmeniz durumunda geri adım atmak durumunda kalabilirsiniz. Size borçlu olunulan yardım ve jestleri hatırlamak isteyebilir ve tercih ettiğiniz konularda ilerlemenizi hızlandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Aklınıza özlediğiniz ya da eksikliğini hissettiğiniz kişilerin anıları gelebilir. Sizi mutlu eden düşüncelere dalmanız geleceğinizi geçmişin anıları üzerinden renklendirmenize yardım edebilir.

Aslan
Yılsonu parti ve kutlamaları size keyif verebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, geleceğinizi ilgilendiren yeni fikirlerin oluşması için ortam yaratabilirsiniz. Ortam değişikliği size iyi gelecek.

Başak
Evle ilgili konularda üzerinize düşeni yaptığınızı düşünüyorsanız kendinizi şımartabilir ve diğer işlerle ilgilenmemeyi tercih edebilirsiniz. Sizi mutlu eden şeylere odaklanmalı ve diğerlerinin sizden yapmanızı istediği şeyleri bir kenara bırakmalısınız.

Haberin Devamı

Terazi
Ufak seyahatler ya da ziyaretler yapabilir, tecrübelerinizi veya uzmanlığınızı paylaşacak kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda, ufak dokunuşlar küçük şeyleri altına çevirebilir. Duygularınızı açıkça göstermelisiniz.

Akrep
Eve yakın olmalı ve hayatınızı daha konforlu hale getirebilecek planlar yapmalısınız. Olasılıkları sınırlandırmamanızda fayda var, disiplinli olmalı ve çok çalışmalısınız.

Yay
Özel yaşamınızda fazlaca değişiklik yapmanız durumunda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Duygularınızı göstermeniz hayatınızda, ilerlemenize yardımı olabilecek kişilerin katkısını sağlayabilir. Ufukta aşk var!

Oğlak
Planlardaki değişiklik gününüzü bozabilir. Başkalarının size etkileri olabilecek seçimler yapmasına izin vermemelisiniz. Kendi yolunuzu takip edebilir ve çevrenizdeki kişilerin işleri halletme yönetiminizi hayranlıkla seyrettiğini görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Belli yeteneklerinizi geliştirmek için zaman ayırabilir veya maddi, duygusal ya da fiziksel ilerleme sağlayacak tavsiyeler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Balık
Herkes olayları sizin gibi görmüyor olabilir. Belli konularda tartışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Daha detaycı düşünmeli, araştırmacı olmalı ve ardından harekete geçmelisiniz. Mantıksız istekleri olan kişilere ödün vermeyin.

Yazarın Tüm Yazıları