Zafere doğru adım adım

LİGİN bitmesine daha çok var, ama Fenerbahçe bu gidişle şampiyonluk turunu lig bitmeden atacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Genelde, ‘Ezeli rakiplerin puan kaybettiği haftalarda Fenerbahçe de puan kaybeder‘ gibi bir şehir efsanesi vardır... Zaman zaman da doğru çıkar. Ancak Fenerbahçe puan parkının açılmasıyla rehavete kapılmadı, tam tersine kazanmak için daha çok mücadele etti.
Fenerbahçe, Gaziantep gibi iyi futbol oynayan bir rakibi, üstelik deplasmanda iyi oynayarak mağlup etti. Neticede Fenerbahçe, çok zor geçecek diye beklenen bir maçı, en kolay deplasman galibiyeti olarak bitirdi. Gaziantep’te, geçen haftanın gözü yaşlı golcüsü Moussa Sow’un 85 gün sonra gol atması ve son haftaların formda oyuncusu Alper Potuk’un yedek kalması öne çıktı.

MİLLETİN VEKİLİ

GÖZLERDEN uzak bir yerde şeref tribününde (!), eğer doğruysa milletin vekili Şamil Tayyar’ın 13 yaşındaki çocuğu sırf Fenerbahçe forması giyiyor diye dışarı attırmak istemesi, akıllara kazınan çok düşündürücü bir durumdu. Oysa böyle bir milletvekilinin gözlerinin önünde, diğer bütün tribünlerde Gaziantepli ve Fenerbahçeli taraftarlar kol kola tezahürat yapıyorlardı...! Ne diyelim, Allah herkese hoşgörülü olabilmeyi nasip etsin...

TOP 5

Haberin Devamı

1-Küçük bir çocuğu Fenerbahçe formalı diye dışarı attırmak isteyen milletvekili.
2-84 gün sonra çok şık bir gol atan Moussa Sow.
3-İki güzel gol atan maçın yıldızı Emenike.
4-Son haftaların en formda oyuncularından Alper’in yedek kalması.
5-Gaziantep ve F.Bahçeli kadınların birlikte maç izlemeleri.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Emenike-Mehmet Topal-Alves

Yazarın Tüm Yazıları