Yıldızların etkisi çok mu fazla

RUMUZ: İnce Sevtap "Size daha önce birkaç kez yazdım. Hiç olmazsa bu defa yardımcı olup cevap verirseniz, sevinirim" diyor.

Ve ekliyor; "Hayatım bugüne kadar hep zorluklarla geçti, sevdiğim bir iş bulduğum zaman bile sevincim kursağımda kaldı. İşimden ayrıldım, gönül meselelerinde hiç şansım olmadı. Yıldızların etkisi çok mu fazla, ben hiç evlenip çocuk sahibi olamayacak mıyım?" diyorsun.

Sevgili Sevtap, doğum saatinizin 11 olduğunu belirtmişsiniz ancak sabah mı, akşam mı olduğu belli değil. Ben sabah saatini aldım ve yükselen burcunuzu Boğa olarak belirledim, umarım doğrudur. Ancak, doğum saatinizde hata olsa bile doğduğunuz gün Güneş ve Merkür’ün zorlayıcı etkiler aldığı açıkça görülüyor. Ayrıca sözünü etmiş olduğunuz mesleğinizle de yıldızların konumu örtüşüyor. Bu nedenle yükselen burcunuzun Boğa olma ihtimali kuvvetli.

Hayatınızda karşılaştığınız zorluklar sizden kaynaklanıyor. Hem kendinizi, hem de birlikte olduğunuz insanları değiştirmek isteyen bir tabiatınız var. Fakat "Emniyet ve güvende olmak için de kuvvetli arzular duyduğunuz için değiştirmek pek güvenli değil" diyorsunuz ve bu durum sizin içsel çatışmalar yaşamanıza neden oluyor. Alışkanlıklarınızı değiştirmeden her şeyin değişmesini beklemek mümkün değil. Özellikle kendinizle ilgili birşeyleri değiştirmeden etrafınızdaki her şeyin değişmesini beklemek, hayal kırıklığından daha öteye götürmez. Ayrıca çevrenizde bulunanları etkileyip fikirlerini değiştirmeye çalışırken aslında kendi fikirlerinizi değiştirmeye çalıştığınızı anlamalısınız.

Şu sıralarda yıldızların etkisi sizin için hayli sert. Hormonlarınız harekete geçmiş ve evlilik arzularınız yükselmiş. Biraz olayları akışına bırakın ve sevgiyle davranmaya özen gösterin. Sevginizi gizlemeyin. Sezgileriniz güçlü. Fakat takıntılar yüzünden sezgilerinizi doğru kullanmanız zor. Aslında olayları ve kendinizi zorlamaktan vazgeçip biraz rahat olursanız ve takıntılardan uzaklaşıp anlamaya çalışırsanız, iç sesinizi duyacak ve daha kolay yaşayacaksınız. Kasım ayından sonra rahatlayacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu his, isteklerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Aralıktan itibaren şansınız yükselmeye başlıyor.

Yeni girişimler için bekleyin

Yeni bir atılımda bulunmak için pek uygun bir gün değil. Perşembe gününü beklemekte fayda var. Özellikle gelişmesini beklediğiniz bir durumla ilgili yeni bir girişimde bulunuyorsanız, perşembe günü öğleden sonra harekete geçmek, başarı şansını arttıracak. Makul ve sakin davranmak için gayret gösterilmesi gereken bir gün. Sabah saatlerinde meydana gelen olaylar, duyguların değişmesine neden olacak. Öğleden sonra durum değerlendirilmesi yapılabilir.
Yazarın Tüm Yazıları