Yenilik zamanı

Bugün Güneş burç değiştiriyor ve Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna giriyor.

Hizmet sektörü, sağlık ve çalışma prensiplerini yöneten Başak burcunun sembolize ettiği özellikler bugünden itibaren açığa çıkmaya başlayacak. Bugün Aslan burcunda dolaşan Ay günün erken saatlerinde Merkür’ü harekete geçirecek. Yenilikçi fikirlerin açığa çıkacağını işaret eden gökyüzünün konumu önemli değişikliklerin de habercisi.

Mektuplar

RUMUZ: Berrak

Yükselen burcunuz Yay. Çevrenizdeki kişilerin sizin değiştiğinizi söylemesinden üzüntü duymayın. Çünkü hem davranışlarınız değişiyor, hem de kendinizi yenilemek için duyduğunuz güçlü arzular dış görünümünüze yansıyor. Sevdiğinizle ilgili sorularınıza ne yazık ki, cevap veremeyeceğim.

Çünkü onunla ilgili doğum tarihini bildirmişsiniz fakat doğum saatini ve doğum yerini belirtmemişsiniz. Onunla aranızdaki ilişkinin uyumluluğu açısından sadece birbirinize çok çekici geldiğinizi söyleyebilirim. Çünkü onun Venüs’ü ile sizin Mars’ınız uyumlu açı yapıyor. Ancak daha ayrıntılı inceleme için onun da doğum bilgilerini tam olarak bildirmeniz gerekiyor.

RUMUZ: İsteksiz

Satürn’ün etkisi genellikle içe kapanma şeklinde ortaya çıkabilir. İçselleşmek, içine kapanmak kişiyi isteksiz ve karamsar biri yapabilir. Aslında kendinizi ciddiye aldığınız bir dönemdesiniz. Üstelik şu sıralarda geçiş yapan Mars, doğum haritanızdaki Mars’ı tetiklemeye başlamış. Bu etki enerji fazlası olarak ortaya çıkar. Yani sahip olduğunuz enerjiyi ortaya çıkarma zamanı gelmiş demektir. Fakat genellikle bu enerjiyi ortaya koymak pek kolay olmaz. Şayet enerjinizi açığa çıkaramazsanız içinizde patlar ve isteksizlik, yorgunluk, halsizlik benzeri durumlar ortaya çıkar. Üstelik Satürn’ün etkisini de göz önünde bulunduracak olursak şikayet ettiğiniz isteksizliğin nedeni anlaşılmış oluyor. Bir süre sonra canlandığınızı hissedeceksiniz. Ev işi yapmak, evinizi düzenlemek ve sportif faaliyetler sizi canlandıracak ve isteklerinizin uyanmasını sağlayacak. Ayrıca sevdiklerinize karşı biraz daha anlayışlı ve sabırlı davranmalısınız. Sizin karamsar haliniz ilişkilerinize de yansıyor. Fakat bu geçici bir durum. Yıl sonuna doğru kendinizi daha güçlü hissetmeye başlayacaksınız.
Yazarın Tüm Yazıları