Şeytan aldı götürdü

Ben HAYIR yazmaktan, onlar EVET diyerek gitmekten bıkmadılar.

Haberin Devamı

Ben HAYIR yazmaktan, onlar EVET diyerek gitmekten bıkmadılar. Kör değneğini beller gibi, her hedef turnuva öncesi, milli takımı dağ kasabası Bormio’ya gotürürler. Oradan da tepetaklak aşağı inerler...

Terane aynıdır; ağırlık çalıştık eller bozuldu.

Hata üç şekilde yapılır; Sehven, cehlen veya kasten. TBF’nin yaptığı hangisi?

Olimpiyat yolu Bormio'dan geçmediğine göre bu ısrar neden?

Sahibiyle ortak mısınız? Hiçbir şey bilmiyorsan totem yapıp aynı hatayı yapmayacaksın.

'Yangın Grubu'na körükle gidiyorlar. Öyle bir grup ki 'ya ilk dörde kalıp finale kadar gidersin ya da beşinci olup eve dönersin.’
Yaşayarak öğrendik ki; bir koç ‘Aile ortamı yakaladık, önümüzdeki 10 yılın takımını kurduk’ diyorsa tercümesi bu yıl ki hedef turnuvayı geçin demektir.

Haberin Devamı

Tanjeviç bu kafayla 10 sene kaybettirdi, 12 DEV ADAM'ı heba etti. Ataman da aynı yolda.

Ömer Aşık Enes’e bakarak karardı, sakat raporuyla affını istedi. Bakalım daha ne kılıf mazeretleri duyacağız?

GRUPTAN ÇIK OLİMPİYATA GİT
Ergin Ataman’ın 'Turnuvada da ölüm grubuna düştük. Ancak grubu zor yapan takımlardan biriyiz. Gruptaki 4 takımın da madalya şansı var. Grubu ilk 3 içinde bitirmek istiyoruz. Böylece sonrası için fikstür avantajımız ve Olimpiyat yolumuz kolaylaşacak' değerlendirmesi çok doğru.

Grupta ilk dörde girip devam edebilmek için sırasıyla İtalya, İspanya, Almanya, Sırbistan ve İzlanda ile oynayacağız. Dördüncü dahi çıksak çapraz gruptaki Rusya, Bosna Hersek, İsrail, Fransa, Polonya, Finlandiya’dan hangisi gelse çeyrek finale devam için tek maçta şansımız yüksek olur.

Koç, turnuvanın gerçeğini doğru saptadın, gereğini de yap lütfen. Anımsatmam yersiz olur; son şarkın bu, kredinden yemektesin.

ALT ÜST OLDUK
Neyseki ‘bu günü’ geçiniz ama yeni devlerin ayak seslerini duyuyoruz. Alttan 'altın nesil' geliyor. Yakın geleceğimiz milli takımlarımız için parlak. 5+1 kuralıyla yabancı lejyoner cennetine dönen ülkede alt yapılardan madalyalar gelmesi çok güzel.

Üç yıldır neredeyse her şampiyonada dereceye giren altyapı ekiplerimizden Ümit Milli Takımımızın Avrupa üçüncülüğü, ardından son olarak U18 Avrupa Şampiyonası’nda, hem de evinde Yunanistan’dan gümüş madalyayı kopardı gençlerimiz.

Yazarın Tüm Yazıları