BİBERLİ PAÇANGA BÖREĞİ
4 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ: 15 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
NOHUTLU OYLAT MAKARNASI
4 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ: 30 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
- 1 paket burgu veya kalem makarna (herhangi bir cins makarna kullanabilirsiniz)
KIYMALI PATATESLİ MAKARNA
(8 kişilik)
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişme süresi: 20 dakika
MALZEME LİSTESİ
CEVİZLİ SARMA İÇİ
8 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 40 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
AVOKADOLU DOMİNİK SALATASI
MALZEME LİSTESİ
6 kişilik Hazırlama süresi: 25 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
◊ 2 adet olgunlaşmış avokado
◊ 1 adet orta boy göbek marul
BİSKÜVİLİ LİMONLU PARFE
MALZEME LİSTESİ
◊ 1 paket toz kremşanti
◊ 1 su bardağı soğuk süt
◊ 3 adet limonun rendelenmiş kabuğu ve suyu
◊ 4 adet yumurta
◊ 1 su bardağı tozşeker
SAHRAP’IN BULGUR KÖFTESİ
8 kişilik
Hazırlama süresi: 30 DAKİKA
Pişirme süresi: 25 dakika
MALZEME LİSTESİ
◊ 2 su bardağı ince köftelik bulgur
ARMUT KİFAYESİ
4 KİŞİLİK
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 DAKİKA
PİŞİRME SÜRESİ: 15 DAKİKA
MALZEME LİSTESİ
- 4 adet büyük boy kış armutu (sert armut)
- 2 su bardağı su