Paylaş
Hani çorba reklamı da olurdu, sucuk reklamı da...
Belki o da Thodex skandalını gördükten sonra “Tüh” demiştir, pişman olmuştur, bilemiyorum. Tamam, her kripto borsa aynı kaderi paylaşacak diye bir şey yok.
Ama kripto borsasında yaşanan onca olaydan sonra “güven”i temsil eden bir ünlünün kalkıp reklamda oynadığını görünce ister istemez hayal kırıklığına uğruyorsun.
Çeşme’de hiçbir şey olmuyor mu?
Bodrum bu yaz ultra hareketli, peki ya Çeşme?
Bodrum’a kıyasla hareket bereket az, herkes daha temkinli ilerliyor. En yeni ve iddialı mekanlardan biri Cherie olacak.
Tam Bom Dia’nın yanı başında.
Bir diğeri Zoe Otel’in bahçesine açılacak olan Arnavutköy’den bildiğimiz Angelo Grande.
Orası da çekim merkezi olacaktır.
Üçüncü yeni mekan ise Hacımemiş’te açılacak olan Mamalouka.
Üçüncü nesil bir kahveci ve aynı zamanda iki odalı bir tasarım otel.
Bodrum’da sabah balığa çıktım
Bodrum’dayken yaptığım en iyi şey balığa çıkmaktı!
Sabahın altısında açıklarda balık avlayan takalara doğru yanaşan ekibimiz şöyleydi:
Susona Bodrum LXR Oteli’nin müdürü Funda Eratıcı, TURYİD Başkanı Kaya Demirer, Frankie Beach Club’ın şefi Gökhan Sınmaz ve Kiraz PR sahibi Yeşim Aksoy.
Bir süre sonra takalardan birine atladık ve sonrası şöyleydi:
· Hayatımda ilk kez çakal balığı gördüm. Kendisini en cool balık ilan ediyorum.
· Tombul sübyenin (mürekkep balığı) denizden çıkar çıkmaz renk değiştirmesi ve koyu sıvısını etrafa saçması inanılmazdı.
Bu esnada Kaya Demirer bir bilgi verdi: Sübyenin yumurtalarından özellikle Fransa’da çok lezzetli yemekler yapılıyormuş.
Urla’dan vegan bir keşif: Noon
Urla’da keşfettiğim bir vegan kafe var: Noon. Sanat galerisi Be Contemporary ile Mimas Bahçe’nin yan tarafında. Yıllardır yeme-içme sektöründe olan Hande Kılıç Maytalman açmış.
Vegan içecekler ve tatlılar ultra baştan çıkarıcı.
Urla merkeze yolu düşene tavsiyem olsun.
Osman Sezener’den Ma Urla
Şef Osman Sezener bu yaz Od Urla’nın yan bahçesine yeni bir restoran daha açıyor:
Ma Urla.
Od Urla’dan ayrı mutfağı ve oturma alanı olacak olan yeni restoranın menüsü ağırlıklı olarak deniz mahsullerinden oluşacak.
Hafta içi uğradığımda Sezener uzun uzun gezdirdi bana mekanı.
Doğrusu hem Od hem Ma’nın mutfakları ve yaklaşık 90 çalışanla arı gibi çalışan bir tesis yaratmış Sezener, hayran olmamak elde değil.
Paylaş