Kutuplaşmalar, sert eleştiriler

Sabah erken saatler hariç, artan sorumluluklar, yükler ve görevler kısıtlanmış hissetmemize neden olabilir. Başkalarının hatalarını kapatmaya çalışmak veya boşluklarını doldurmak yanlış olacaktır.

Haberin Devamı

Acımasız eleştiri ya da şikayetler veya kötücül niyetleri olan kişiler zarar verebilir. Aynı zamanda, kafa karışıklıkları veya konsantrasyon bozuklukları nedeniyle yanlışlar yapabiliriz veya ilerlemek istediğimiz konularda ilerleyemeyebiliriz.
Yanıltıcı ve aldatıcı kişilere de dikkat etmemiz gerekiyor. Kutuplaşmalar ve tartışmalar artıyor, dolayısıyla önemli pozisyondaki kişilerle görüşmek için doğru zaman olmayabilir.

KOÇ
Kaçınılmaz şeyler için telaşlanmaya gerek yok. Yolunuza devam etmelisiniz. Yeni görevlerin altından kalkabilme beceriniz birlikte çalıştığınız kişileri etkilemenize yardım edecektir. Kişisel gelişiminize önem vermeniz olumsuz eleştirilerin önünü kesebilir.

BOĞA
Görevleriniz, sorumluluklarınız veya kişisel evraklarınız konusunda kimseye güvenmeyin. Seminerler, kurslar, çalışmalar ufkunuzun gelişmesine yardım edebilir. Geçmişle bağlantılı duygular su yüzüne çıkabilir. Duygularınızı açıkça göstermemeye çalışın.

Haberin Devamı

İKİZLER
İnsanların olayları sizin gördüğünüz şekilde görmesini sağlamaya çalışmanız sorunlara neden olabilir. Karşıt fikirli kişilerle karşılaşmamak için, kendi başınıza ilerlemeniz daha doğru olabilir. Ancak, sosyal anlamda jest arayışlarınız karşılıksız kalmayacaktır.

YENGEÇ
Aklınızda güzel fikirleriniz varsa, zaman kaybetmeden size yardımı dokunabilecek kişilerle paylaşmanızda fayda var. Farklı bakış açıları veya farklı yöntemler belli işlerin halledilmesinde daha etkin rol oynayabilir.

ASLAN
Esnek olmalısınız ama daha iyi planlarınız varsa, sakın pes etmeyin. Göstereceğiniz direnç, diğerlerinin de sizin görüşlerinizi benimsemenin daha iyi olduğunu görmelerini sağlayabilir. Çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Kendinizi şımartabilirsiniz.

BAŞAK
Aklınıza yatmayan konulara sizi dahil etmeye çalışan kişiler olabilir. Olaylar, teklifler veya planlar ne kadar cazip görünürse görünsün sahip olduğunuz şeyleri korumanız gerekiyor. Hızlı para kazanma yolları yerine, daha istikrarlı ilerlemek doğru olacaktır.

TERAZİ
Eski arkadaşlarınızla bağlantı kurabilir, bir araya gelebilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz. Adımlarınızı dikkatli atmanız ve atarken, geçmişte veya bir süredir yaşadığınız benzer şeyleri hatırlamanız gerekiyor. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda.

Haberin Devamı

AKREP
Nezaketiniz ve bonkörlüğünüz hiç kimsenin dikkatinden kaçmayacaktır. İçinde bulunduğunuz grup ve topluluklara el uzatabilir, yardımlarda bulunabilirsiniz. Bu davranışınız maddi durumunuzu veya yaşam tarzınızı ilgilendiren kararlarınızda etkili olabilir.

YAY
Açık fikirli olun, ama hiç kimsenin size kendinizi kötü hissettirmesine izin vermeyin. Başkalarına yardımcı olmak isteyebilir, dikkatle dinleyebilirsiniz, ama maddi anlamda harcamalardan kaçınmanızda fayda var. Öncelikle, kendi işlerinize kanalize olmanız gerekiyor.

OĞLAK
Evde yapılacak birkaç değişiklikle stres azaltmanız daha kolay olabilir. Aranızda yaş farkı olan kişilerin istek ve talepleri bunaltıcı olabilir. Sizin de yardıma ihtiyacınız olabileceği gerçeğini aklınızdan çıkartmayın ve kontrollü olmaya çalışın derim Niobe’ce.

Haberin Devamı

KOVA
Harcamalarınızda yapacağınız ufak tefek değişiklikler ve bütçe planlaması özel hayatınızı şekle sokmanıza yardım edebilir. Sorumluluk almaktan kaçmanız duygusal problemlere veya tartışmalara neden olabilir. Tartışmalardan uzak durmanız gerekiyor.

BALIK
Çalışmalarınızı toplumun faydasına olacak konulara yoğunlaştırmalı ve yaşadığınız yeri daha güzel bir yer haline dönüştürmelisiniz. Yakın anlaşmakta zorlanabileceğiniz günler. Sevdiğiniz kişileri eleştirmekten ve ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız!

Yazarın Tüm Yazıları