Baskı altında mücadele

Kişisel seçeneklerimiz fazlalaşıyor. İlişkiler ve aşk hayatımız açısından duygu ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz bir günde olacağız.

Haberin Devamı


Arkadaşlarımız bizi cesaretlendirebilirler. Yaratıcılık gerektiren işler, artistik çalışmalar ve ziyaretler söz konusu olabilir. Ancak, Plüton baskı yaratmaya devam ediyor.
Üzerinde yoğunlaşmamız ve uğraşmamız gereken zorlu konular ya da durumlar var. Gerçeklerin ortaya çıkması gerekiyor. Eskiden gelen endişeler veya olaylar tekrar su yüzüne çıkabilir bugünlerde. İtiraflar, açıklamalar ve haberler söz konusu olabilir.

KOÇ
Şikayet ve eleştiri dozunu ayarlamamak uzlaşmayı zorlaştırabilir. Netlik kazanan konular veya kafanızın netleşmesi daha doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir.

BOĞA
Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmenizde fayda var. Kişisel veya aşk hayatınızla ilgili niyetlerinizin bilinmesi bu hafta sonu önemli. Son dakika değişikliklerine bağlı olarak tereddütlü hareketleriniz olabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Politik davranmalı, bazı durumlarda her iki tarafı da dinlemelisiniz. Bu hafta sonu belli anlaşmaların, maddi başlıklı konuların ya da evrakların ve bazı endişelerinizin üzerinden geçerek geleceğe dönük hazırlıklar yapabilirsiniz.

YENGEÇ
Planlarınızı ve aklınızdaki fikirleri işbirliği ya da ilişki içinde olduğunuz kişilerle paylaşmalısınız. Bu hafta sonu aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya farklı maceralar ön plana çıkabilir. Günlük ziyaretler keyif verebilir.

ASLAN
Kısa mesafeli yolculuklar yaşadığınız yeri veya yaptığınız işi değiştirmenize neden olacak ilhamı verebilir. Bu hafta sonu, sahip olduğunuz şeyleri ve paranızı korumalısınız. Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

BAŞAK
Maddi durumunuzu ilgilendiren başlıkları dikkatle ele almalısınız. Bu hafta sonu yapacağınız kısa mesafeli yolculuklar veya ziyaretler önemsediğiniz kişilerle bir araya gelmenizi ve ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayabilir.

TERAZİ
Bazı kişilerle ilgili fikirleriniz tamamen değişebilir, değişen duygularınız konusunda açık olmalı ve ortaya çıkan durumları hızla çözmelisiniz. Bu hafta sonu, dinlenmeye vakit ayırın. Hayal gücünüzü kullanarak sevdiklerinizle farklı planlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP
Bazı olayların olurunu sağlayamıyorsanız başkalarını değil, kendinizi suçlamalısınız. Bu hafta sonu psikolojik veya fiziksel anlamda endişeleriniz artabilir. Endişelerin net olarak adı konulup, hayatınızın kontrolünü ele almanız gerekiyor.

YAY
Evinizi güzelleştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Sözel veya fiziksel saldırılara ya da sakarlıklara karşı dikkatli hareket etmeniz gereken günler. Bazı fırsatları değerlendirmelisiniz. Yapacağınız planlar yeni arkadaşlıkların doğmasını sağlayabilir.

OĞLAK
Ani kararlar almamalısınız. Önünüzü görmeli ve sizin için en iyi durumu bulmalısınız. Bu hafta sonu, nerede veya nasıl yaşayacağınıza yönelik düşünceleriniz çeşitlenebilir, yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA
Geçmişte tanıştığınız kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz. Bu hafta sonu, duygusal anlamda iniş çıkışlı olabilir. Uyuşmazlık yaratmadan uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

BALIK
Eşitlik veya adalet ilkesine dayanmayan ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Uzlaşmacı olmaya çalışmalı, belli kararlar almadan önce sonuçlarını çok iyi düşünmelisiniz. Bu hafta sonu, sezgileriniz sizi yanıltmayacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları