Evini kiracısına sattı

Çubuklu Vadi’deki villasını 4 milyon dolara satışa çıkaran Mustafa Sandal, evi kiracısı Dikran Masis’e sattı! Evden çıkmak istemeyen Masis, yaptığı sıkı pazarlıkla villayı 3 milyon dolara aldı.

Haberin Devamı

Evini kiracısına sattı

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Aldığım duyumlara göre ünlü şarkıcı evini kiracısına satıyormuş. Sattığı kişi ise salgın nedeniyle Türkiye’deki 1447 kiracısından kira almayan ünlü emlak zengini Dikran Masis!

Evini kiracısına sattı

İç mimar eşi Yasemin Masis zevkine göre dekore ettiği villadan ve çok sevdiği siteden taşınmak istemeyince, Dikran Bey ev sahibi Mustafa Sandal’la masaya oturup sıkı bir pazarlıkla evi 3 milyon dolara satın almış.

Evini kiracısına sattı

650 metrekare büyüklüğündeki villada 6 oda ve 2 salon var. 2008 yılında evlendiği iki çocuğunun annesi Emina Jahovic’ten ayrıldıktan sonra villayı çok büyük olduğu için kiraya veren Sandal, evin satışından gelecek parayla iki oğluna Ulus Savoy Sitesi’nden iki ayrı daire satın alacak. 

Haberin Devamı

Ailece tatil yapıyorlar

Cemiyetin ünlü ismi Ender Mermerci de şehirlerarası seyahat yasaklarının kalkmasıyla tatile çıkanlardan. Fethiye’ye giden Ender Hanım’a kızları Tansa Mermerci Ekşioğlu ve Derin Mermerci ile torunları eşlik ediyor.

Evini kiracısına sattı

Amerika’da yaşayan Tansa Hanım, karantina öncesi eşi ve iki oğluyla birlikte İstanbul’a gelerek salgın sürecinde burada kalmayı tercih etmişti.
Karantina kurallarına uyan aile, yolların açılmasıyla birlikte hep beraber tatile giderek deniz ve güneşin keyfini çıkarmaya başladı.

Evini kiracısına sattı

Ender Hanım şimdilerde torunları Pars ve Sinan Ekşioğlu ile hasret gideriyor, Derin Mermerci’nin ikizleri Mila ve Lal ile de bol bol oyun oynuyor.

Yazlık sezonunu açtı

Londra’da okuyan kızını almaya gittiğinde, eşi Ziya Güvenkaya ile birlikte koronavirüse yakalanan ve zorlu bir tedavi süreci sonrası iyileşen Esra Oflaz Güvenkaya, tatil sezonunu Bodrum’da açtı.

Haberin Devamı

Evini kiracısına sattı

6 günü yoğun bakımda olmak üzere 12 gün hastanede, 13 gün de evde tedavi gören Güvenkaya, yazlık evinin bulunduğu Mandarin Oriental’ın plajında görüntülendi. Eşinin de hastalığı ağır geçirmesi nedeniyle oldukça sarsılan Esra Hanım, şimdi tatilin tadını çıkarırken, hastalığın psikolojik yorgunluğunu da üzerinden atmaya çalışıyor.

Evini kiracısına sattı

Yeni döneme uygun yeni önlemler

Bodrum’dan sonra yaz tatilinin ikinci önemli noktası olan Çeşme’de de işletmeler yeni önlemlerle birlikte açılmaya başladı. Herkes özellikle beach’lerin durumunu merak ediyor.
Çünkü deniz kenarında maske takmak neredeyse imkansız. O yüzden beach’lerde hijyen standartlarının en üst düzeyde olması gerekiyor.
Çeşme’nin uğrak noktalarından The Beach of Momo, aldığı önlemlerle birlikte 19 Haziran’da misafir kabul etmeye başlamış.
Normal şartlarda da sıkı giriş-çıkış kurallarına sahip olan plajda, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği sınırlar kapsamında konukların sağlığı için yüksek standartlarda önlemler alınmış.
İşletmeciliğini Turgay Yıldız’ın yaptığı Momo’da Ece Akbulut tarafından yeni döneme uygun yeni bir konsept tasarımı da oluşturulmuş.
Telefonla konuştuğum mekanın yaratıcısı Burak Beşer, “Tüm hazırlıklarımızı yeni döneme uygun olarak tamamladık. İddialı ekibimizle bu yaz da Çeşme’nin yıldızı olacağız” dedi. Beşer’i hem tebrik ediyorum hem de yeni sezonun hayırlı, uğurlu gelmesini diliyorum.

Haberin Devamı

Evini kiracısına sattı

Yazarın Tüm Yazıları