Uzun ince bir yoldayız

Minik Kalplerle Elele Derneği (Mika-Der), Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yuva ve yerleştirme yurtlarında barınan çocukların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla Çırağan Sarayı’nda önceki gece bir yardım balosu gerçekleştirdi.

Minik Kalplerle Elele Derneği’nin başkanı Nesrin Ercan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye aralarında Arzu Sabancı, Aslı Üstünkaya, Zafer Kozanoğlu ve Çiğdem Hitay’ın da yer aldığı dernek üyeleri ile cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.
Gece, Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası’nın konseri ile açıldı. Rafi Portakal ile kızı Maya Portakal ihtiyaçları önceden belirlenmiş iller için mini bir müzayede gerçekleştirdi. Adana’ya Arzu Efe, Claudia Yılmaz ve Emine Kamışlı, Cengiz Çetindoğan ile Hasan ve Mustafa Bayar 25’er bin, Artvin’e Ömer Sabancı 75 bin, Amasya’ya Berna Çebi 75 bin, Samsun’a Tayfun Çebi 75 bin, Muğla’ya Ali Ağaoğlu 75 bin, Hatay’a Demir Sabancı 75 bin yardımda bulundu. Davetiyeleri 500 liradan satılan geceye 500 ünlü sima katıldı.
Tarkan, sosyeteyi coşturdu
Tarkan’ın konserinde ise son yılların en renkli tabloları yaşandı. Aralarında Arzu Sabancı, Feryal Gülman, Aslı Üstünkaya ve Tansa Mermerci’nin de yer aldığı grup, dansın ve coşkunun tadını doyasıya yaşadı.
Tarkan, Aşık Veysel’in unutulmaz eseri “Uzun ınce Bir Yoldayım”ı seslendirirken bütün salon kendisine eşlik etti.

Boğazı yüzerek geçecek

Emir Tamer, mayıs ayında İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçecek. Her yıl yapılan İstanbul Boğazı’nı yüzerek geçme yarışlarına hazırlanan Emir Tamer havaların soğuk olmasına aldırmadan haftada bir kez Boğaz’da yüzerek antrenman yapıyor. Emir Bey’e en büyük destek ise sevgilisi Mina Somer’den geliyor. Dilek Hanif’in eski eşi iç mimar Ali Somer’in kızı olan Mina Somer ve Emir Tamer’in flörtleri oldukça ciddi görünüyor.

Türk tasarımcıdan 2009 güzeline çanta

Aid for Aids Derneği’nin geleneksel yardım balosu My Hero, 1 Aralık gecesi New York’taki Puck Building’de gerçekleşti. Her yıl Amerika ve Latin Amerika’da yaşayan AIDS’li çocuk ve kadınların tedavisi için bağış toplayan derneğin bu yılki galasının biletleri 1000 dolardan satıldı. New York’ta yaşayan ünlü tasarımcı Emre Ertürk’ün yanı sıra, 2009 Miss Universe güzeli Stefania Fernandez de baloya katıldı. Stefania Fernandez, davete Emre Ertürk’ün Michelle Obama adına tasarladığı siyah beyaz renkteki gece çantası ile katıldı. Galanın açık artırma bölümünde Ertürk’ün kırmızı renkte bir başka Michelle Obama gece çantası ise satışa sunuldu.

Diamond gecesi

Mücevher markası Zen Diamond, National Geographic Society ile bir araya geldi ve “Made by Nature, Crafted by ZEN Diamond” adlı yeni bir koleksiyona imza attı. Bu koleksiyonun tanıtımı bu gece Santralistanbul’da yapılacak.
Gecede konukları ünlü DJ Samantha Ronson eğlendirecek.
Yazarın Tüm Yazıları