G.Saray burun farkıyla kazandı

Futbol felsefesinde şöyle bir deyim var; “Tek kale oynadı.”

Haberin Devamı

İşte Galatasaray böylesine futbol oynarken, K.Erciyes adeta Galatasaray’a izledi durdu. Hiç kaleyi düşünmeyen bir oyun kalıbı ile oynarsan tabi ki arkana yaslanıp durursun.

Galatasaray’ın oyunu geliştirenlerin arasında Selçuk adeta” Hayal gücünü kulandı, çözüme ulaşmak için durmadan bir çok kapıları zorladı”… Hem kanat arkadaşlarını , hücum adamları harekete geçirenlerin başında geldi.

Burak önce yapmak istediği rolünü önce yaptı, Ceza sahasına girerken, Diakate ile mücadele ye girdi, rakibin ayağı sabit olarak yerde, Burak ayaklarını içine atıyor düşüyor, isyan ediyor Penaltı diye.

Hem hakemi, hem taraftarı, hem de Mancini isyanlarda yapma be kardeşim artık bunu kimse yemiyor.

Snejder öylesine bir pozisyonu kaçırdı ki kendisine bile yakıştıramadı. Bereket versin ikinci bölümde Burak’a öylesine bir pas attı ki bu topu Burak’a yalnız dürtmek kaldı.

Haberin Devamı

Galatasaray son haftaları noktalarken bazı oyuncuları da kazanma adına bir kardı.

Örneğin Chedjou öylesine emin ve disiplin içinde oynadı ki, ben de varım diyordu.

Manci’nin sezon boyuncu defansın sağından hava alıp durdu. Mancini bir çok adamları denedi olmadı, hiç birinde tam bir randıman alamadı.

Mancini baktı dışardan gelecek oyuncunun faydası hem olmuyor, hem de bulmak zor diyerek takım içinde Semih’ e evet damgasını vurdu. Buda kazanılan bir kişi oldu.

Bir yerde Galatasaray’ın kulağı tabi ki Beşiktaş’ta idi. Kaybederse rakip kazanırsa istenilen olmayacaktı.

Bu yarış bir yerde yer kapma savaşı gibi idi, önce gelen oturacaktı, Galatasaray bunu yaptı, Burun farkı ile yarışı kazandı

Yazarın Tüm Yazıları