TUZ SERPME MARKA OLDU

Nusret Gökçe, tüm dünyada fenomen haline gelen tuz serpme hareketini Nusr-Et Steakhouse’un yeni logosu yaptı. Gökçe’nin sosyal medyada “#saltbae” etiketiyle paylaşılan fotoğrafları, Fransa’da da siyaset malzemesi oldu.

Haberin Devamı

TUZ SERPME MARKA OLDU

 Nusr-Et Steakhouse’un kurucusu Nusret Gökçe’nin ete tuz serpme hareketi bir anda fenomen haline geldi. Sosyal medyada Gökçe’nin fotoğrafları “#saltbae” etiketiyle paylaşılmaya, dünyaca ünlü sporcu ve oyuncular Gökçe’yi takip etmeye başladı. Tüm dünyada şöhret olan işletmeci, 14 Şubat’ta Monaco’da düzenlenen “Laureus Sports Awards”a da onur konuğu olarak davet edildi. Şimdilerde Bebek’te yeni bir şube açmaya hazırlanan Nusret Gökçe, bu ilgi karşısında markasının logosunu değiştirdi ve “saltbae” fotoğrafını yeni logo yaptı.

TUZ SERPME MARKA OLDU
Fransa İçişleri Bakanlığı, Twitter’da Nusret Gökçe’nin fotoğrafıyla birlikte şu mesajı paylaştı: “İşte o gün geldi! Oy kullanmak için bulunduğunuz şehre göre saat 19.00’a veya 20.00’ye kadar süreniz bulunuyor.”

FRANSA’DA NUSRET’Lİ“OY VERİN” ÇAĞRISI

Saltbae çılgınlığı sonunda Fransa’nın siyaset dünyasına da sirayet etti. Twitter’da seçmenlere “Oy verin” çağrısı yapan Fransa İçişleri Bakanlığı, Nusret Gökçe’nin meşhur hareketiyle seçim sandığına zarf attığı fotoğrafını paylaştı.

Haberin Devamı

Mutfakta müzik ve edebiyat

USLA (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukları edebiyat ve müzik dünyasının ünlü isimleriyle buluşturdu. Arçelik Mucize Lezzetler adlı pişirme atölyesinde bir araya gelen çocuklar, “23 Nisan menüsü” hazırladı, anne ve babaları da Sunay Akın’la keyifli bir sohbetin tadını çıkardı. “Hayatın Ritmi Mutfakta” adlı etkinliğe katılan çocuklar ise dünyaca ünlü müzisyen Okay Temiz’le buluşup çatal, bıçak, tencere ve tavaları enstrüman gibi kullanarak şarkılar söyledi. 

Oyun dünyası

Capitol, çocuk oyun alanı Captune World’ün açılışını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaptı. Sinem Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı açılışa Ivana Sert, Burcu Karabacak, Yelda Güral, Arzu Özal, Mahbube Gürkan ve Serap Sarı’nın da aralarında olduğu anneler, çocuklarıyla birlikte katıldı. Çocuklar eğitmenler eşliğinde oyun alanlarında eğlenirken, anne ve babalar da ellerinde Türk bayraklarıyla bayramı kutladı. Captune World’deki Parti Evi’nde animatörler ve maskotlar eşliğinde süren eğlenceler, Capitol Spectrum Cineplex’te gösterilen “Maşa ve Koca Ayı” filmiyle devam etti.

Haberin Devamı

TUZ SERPME MARKA OLDU

Yazarın Tüm Yazıları