Ödüller Pera’da verildi

İngiltere’nin önemli sanat kurumlarından Victoria ve Albert Müzesi ile Art Jameel işbirliğiyle verilen 4. Jameel Ödül Töreni, İstanbul’da gerçekleşti.

Haberin Devamı

Tepebaşı’ndaki Pera Müzesi, İngiltere’nin en köklü ve önemli sanat kurumlarından Victoria ve Albert Müzesi ile Art Jameel işbirliğiyle gerçekleştirilen 4. Jameel Ödül Töreni’ne ev sahipliği yaptı. 2014’te düzenlenen “İstanbul Contrast” sergisiyle “3. Jameel Prize” ödülünün sahibi olan Ayşe ve Ece Ege, 4. Jameel Ödülü’nü Ghulam Mohammad’e verdi. Bu yıl ilk kez Victoria ve Albert Müzesi dışında bir müzede, İstanbul’daki Pera Müzesi’nde düzenlenen tören, sanatseverleri buluşturdu.
Suna ve İnan Kıraç Vakfı adına İpek Kıraç ile Özalp Birol’un ev sahipliğinde düzenlenen törende, 11 farklı sanatçının da eserleri sergilendi. Victoria ve Albert Müzesi Direktörü ve Jameel Ödülü jüri başkanı Martin Roth ile Art Jameel International Genel Müdürü Reneta Papsch’in de katıldığı törende, 4. Jameel Prize ödülünü Ghulam Mohammad almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Ödüller Pera’da verildi

Yıldızların tercihi Türkiye’de

Ünlü yıldızların kedi ve köpekleri için tercih ettiği Moshiqa, Türkiye’deki ilk mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Meryem Birsöz’ün sahibi olduğu Moshiqa mağazası ve merkez stüdyosunun açılışı, iş, sanat ve moda dünyasının hayvansever isimlerini buluşturdu. 

Ödüller Pera’da verildi

Gurur günü

2013’te, 14 gönüllü tarafından kurulan ve amacı başarılı ancak maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak olan Başarım Sensin Derneği, Galatasaray Üniversitesi’nden teşekkür plaketi aldı.
Galatasaray Üniversitesi Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Müjgan Erzen, kurulduğu günden beri öğrencilere burs desteği veren olan derneğin Başkanı Şule Argüder ve başkan yardımcısı Figen Kıral’a teşekkür etti.

Ödüller Pera’da verildi

Haberin Devamı

Maçlar dev ekranda

Yaz aylarının popüler yeme, içme ve eğlence adreslerinden olan Kuruçeşme’deki Sortie, bugün Fransa-Romanya maçıyla başlayacak ve bir ay sürecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası için dev ekran kurdu.
Futbol tutkunları, 12 Haziran’da Hırvatistan-Türkiye, 17 Haziran’da Türkiye-İspanya ve 21 Haziran’da Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçları için şimdiden yer ayırtmaya başlamış.

Ödüller Pera’da verildi

Bodrum’da lezzet ve eğlence

Ali Sayar’ın işlettiği Türkbükü’ndeki 5 Oda Hotel, bugün yaz sezonunu açıyor. Ali Sayar’ın DJ kabinine geçtiği günlerde, iş, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin buluşma adresi haline gelen 5 Oda, kahvaltısıyla da ünlü.

Yazarın Tüm Yazıları