NILÜFER SULTAN TOPKAPI SARAYI’NDA

Yeşil Ev, Sarnıç Restoran ve Ayasofya Konakları’nın bulunduğu tarihi Soğukçeşme Sokak’ı geçtiğimiz günlerde Turing’den alan işadamı Recep Ercan Keskin, son Osmanlı üyesi Nilüfer Sultan’ı Türkiye’ye getirdi.

Haberin Devamı

Ayasofya Camii ile Topkapı Sarayı’ndaki “Aşk-ı Nebi” sergisini gezen Nilüfer Sultan, Yeşil Ev’de konakladı.

31’inci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülmecid’in torununun torunu ve Şehzade Burhaneddin Cem’in kızı olan Nilüfer Sultan, İstanbul’a geldi. Çocukluk arkadaşı Viviane Schweizer Ronnerström’ün eşlik ettiği Nilüfer Sultan, Topkapı Sarayı’ndaki kutsal emanetler bölümünü gezerken, Ayasofya Camii Müdürü Hayrullah Cengiz de rehberlik yaptı. İstanbul’un tarihi adreslerinden Soğukçeşme Sokak’ı ihale ile 15 yıllık süreyle Turing’den alan Keskin Şirketler Grubu’nun sahibi Recep Ercan Keskin, tarihle sanatın iç içe geçeceği bir projeye imza atacaklarını söylerken, Nilüfer Sultan’ı içinde bulundurduğu detaylarla açık bir Osmanlı Müzesi görünümüne sahip Yeşil Ev’de ağırladı. Nilüfer Sultan, Soğukçeşme Sokak’ta başlatılacak proje için “Türk tarihinin tanıtımına büyük katkı sağlayacak” dedi.


GECE KUŞU

Haberin Devamı

Bej, Higlight Bodrum’da

Bodrum Yalıkavak’ta hizmet veren Highlight Hotel, bu yaz Can Derin ve Karahan Yazgan’ın işletmeciliğinde hizmete girdi. İş, sanat, spor ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin müdavimi olduğu Higlight Hotel’in Tilkicik Koyu’ndaki özel plajının işletmesini ise Lal Dedeoğlu üstlendi. İstanbul’un en popüler adreslerine imza atan Dedeoğlu, Karaköy’de hizmet veren son markası Bej ile plajın yanı sıra otelin yiyecek içecek işlerini de üstlendi. Highlight Otel, her biri farklı özelliklere sahip olan deniz, havuz ve doğa manzaralı toplam 45 odasının yanı sıra Sanitas Spa Merkezi ile de iddialı.

Aşk tatili

Seba İnşaat’ın ortaklarından işadamı Nedim Keçeli, eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen’in kızı Suzan Şen’le evliliğini 2003 yılında bitirmiş, ardından birçok güzelle flört etmişti. Aradığı mutluluğu geçen yaz flört etmeye başladığı eski manken Gamze Karaman’da bulan Keçeli, sevgilisiyle Bodrum’da ortaya çıktı. Evlilik yolunda ilk adımı atan ve Karaman’a tektaş yüzük takan Nedim Keçeli, Dinesty adlı botla geldikleri Türkbükü’ndeki Cennet Koyu’na demir attı. Arkadaşlarının eşlik ettiği sevgililer akşamüstü deniz ve güneş keyfi yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları