Kadınlar koştu

Binlerce kadın, Türkiye’nin en geniş kapsamlı ilk kadın koşusu olan “Nike Women’s 5K İstanbul”da bir araya geldi.

Haberin Devamı

Nike, “Nike Women’s Etkinlik Serisi” kapsamında düzenlenen 5 km’lik Nike Women’s İstanbul koşusunu geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirdi. Türkiye’de kadınlar için ilk kez düzenlenen koşu, Maçka’daki Küçükçiftlik Park’tan başlayarak aynı noktada sona erdi. Ezgi Mola, Çağla Kubat, Hande Doğandemir, Ece Vahapoğlu, Ayşe Tolga, Venessa Sason Raisa Sason ve Elvin Levinler’in de aralarında bulunduğu binlerce kadın koşuya katıldı. Yarışmanın birincisi olan Damla Çelik, 2 bin TL’lik Nike hediye çekini Nike Koşu Avrupa Bölgesi Marka Direktörü Debra Freeman’dan alırken, aynı zamanda 27 Haziran’da İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenecek “Nike Women’s Race Stockholm” koşusuna gitme şansını yakaladı. Yarışmanın ikincisi Elif Tozlu bin TL, üçüncü Lütfiye Kara ise 500 TL hediye çeki kazandı.

Haberin Devamı

Festival başladı

İstanbul’u dünyanın alışveriş başkentlerinden biri yapmak üzere organize edilen İstanbul Shopping Fest (İSF-İstanbul Alışveriş Festivali) bu yıl beşinci kez gerçekleşiyor. 6-28 Haziran tarihlerini kapsayan İSF, önceki gün Ortaköy Meydanı’nda yapılan törenle başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar’ın katıldığı törende havai fişek, su ve ışık gösterileri yapıldı.

Güneşi Seviyorum
“Güneşi Seviyorum” projesiyle bu yıl 20 bin çocuğa ulaşan Garnier Ambre Solaire, Party Kids’te projenin tanıtım partisini düzenledi. Partide marka tarafından hazırlanan “Güneşten korunuyorum; çünkü kendime iyi bakıyorum” adlı oyun oynandı. Partinin konukları arasında Pınar Altuğ, Belçim Bilgin, Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm ve Işıl Reçber de vardı.

Minik şefler işbaşında
Babalar Günü için ünlü anneler ve çocukları, USLA’nın (Uluslararası Servis ve Mutfak Akademisi) usta şefleri ile birlikte City’s Nişantaşı Mahalle katında mutfağa girdi. Minik şefler anneleri ile birlikte babaları için renkli marshmallow kovaları tasarladılar. Minik şeflere USLA’nın usta şeflerinden Seda Eradlı eşlik etti.

Harmandalı şov
Ünlü DJ Suat Ateşdağlı, geçtiğimiz akşam Ankara Rixos’ta performans sergiledi. Özel bir organizasyonda müzikseverlerle buluşan Ateşdağlı, gecenin açılışını “Harmandalı” ile yaptı. Ateşdağlı, “Harmandalı” çaldığı sırada içeri giren zeybek ekibinin, sonunda Türk Bayrağı açtıkları şovu izleyenleri şaşırttı.

Haberin Devamı


Yüzünü gizlemeye çalıştı
Hotiç ayakkabı mağazalarının patronu Mehmet Hotiç, önceki akşam Asmalımescit’te görüntülendi. Bir kadın arkadaşıyla birlikte baş başa yemek yiyen Hotiç, mekan çıkışı arabaya binerken fotoğraflarının çekildiğini fark edince morali bozuldu. Hotiç’in yanındaki kadın ise aracının güneşliği ile yüzünü gizlemeye çalıştı.
Behlül AYDIN


O benim nişanlım

Galip Gürel ile Berna Gürel’in oğlu Ali Gürel, önceki gece Asmalımescit’te İris Behler adlı kız arkadaşıya görüntülendi. Gürel fotoğraflarını çeken muhabirlerin yanına gidip “Aman ha kötü bir şey yazmayın. Yanımdaki, benim nişanlım olur” dedi.Behlül AYDIN

Yazarın Tüm Yazıları