İstanbul'da 5 yıldızlı eğlence

15 Temmuz darbe girişimi, Ramazan’dan sonra hareketlenmeye başlayan yaz eğlenceleri ile turizm sektörünü olumsuz etkiledi. Yeme, içme ve eğlence adresleri, yaz sezonuna rötarlı başladı. Turgay Yıldız da Karaköy Mitte’den sonra Bebek’te Local’i açtı.

Haberin Devamı

Cem Mirap’ın sahibi olduğu Bebek Lucca’nın işletmecisi Turgay Yıldız, geçtiğimiz yıl Karaköy’de Mitte adlı bir mekan açmıştı.
Mitte’yle ilk kez kendi markasını yaratan ve Karaköy’ün en popüler adresine imza atan Yıldız, şimdi de eski adresi Bebek’e döndü, Local’i hizmete soktu.

İstanbulda 5 yıldızlı eğlence


Turgay Yıldız’ın ev sahipliği yaptığı Küçük Bebek’teki Local’in açılışı iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimleri buluşturdu.
Turgay Yıldız’ın rehberliğinde gezdiğim Lucca, şimdilik iki kattan oluşuyor. Üst kat sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar restoran, gece de bar olarak hizmet verirken, alt kattaki denize sıfır olan büyük alan ise gece kulübü olarak misafirlerini ağırlıyor.
En üstteki iki katı daha sonra açacaklarını söyleyen Yıldız, Karaköy Mitte’de de yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Biber, Water Garden’da 

Nişantaşı’ndaki Biber Bar’ın sahibi Onur Büyükalp de yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

İstanbulda 5 yıldızlı eğlence

Yenilenen dekorasyonuyla yeniden kapılarını açan Biber’de eğlencenin yanı sıra lezzetli yemekleriyle de gün boyu hizmet vereceklerini söyleyen Büyükalp, Ataşehir’deki Water Garden’da da şube açacaklarını söyledi.

İstanbulda 5 yıldızlı eğlence

Lucca Style Ibiza’da

Local’den sonra gittiğim ‘mahallenin barı’ Lucca ise her zamanki gibiydi. Her yaz Mikonos’ta düzenlediği Lucca Style adlı eğlencelerle adından söz ettiren Lucca’nın patronu Cem Mirap, önümüzdeki yaz Ibiza’da olacaklarını söyledi.  

İstanbulda 5 yıldızlı eğlence

Balık üstü sanat

Sanatı tatilcilerin ayağına götüren Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Ayfer Toprak-Cengiz Karavan, bugün Türkübükü’ndeki Atılay Balık’ta sergi açıyor. Ülkemizin önde gelen sanatçılarının 40 adet resminin bulunduğu sergiden elde edilecek gelirin bir bölümü Bizim Çocuklarımız Derneği’ne bağışlanacak.

Haberin Devamı

İstanbulda 5 yıldızlı eğlence

Dünya listelerinde

Yaptığı plaklarla ülkemizi başarı ile temsil eden DJ Mert Yücel, müzik çalışmalarına devam ediyor. Household Recordings’in yeni yayınlayacağı Nuendo’nun “Break It Down” isimli plağında Mert Yücel’e ait bir remiks de yer alacak. 12 yılı aşkın süredir Radio FG 93.7’de program yapan Mert Yücel bugün de elektronik müzik festivali olan Burn Electronica Festival Istanbul’da performans sergileyecek.

 İstanbulda 5 yıldızlı eğlence

Yazarın Tüm Yazıları