Hayat sana güzel Kenzo

Dünyaca ünlü moda markası Kenzo’nun yaratıcısı Kenzo Takada, Türk parfüm markası Avon’a özel tasarladığı Avon Life’ın tanıtımı için İstanbul’a geldi. “Hayatı güzel yaşayın” felsefesiyle adından söz ettiren Kenzo, İstanbul gecelerinde eğlendi.

Haberin Devamı

Hayat sana güzel Kenzo

Hayatı güzel yaşayın felsefesiyle yarattığı tasarımlarla adından söz ettiren moda efsanesi Kenzo Takada, Avon’la yaptığı işbirliği için geldiği İstanbul’da kendisi gibi Japon olan dünyaca ünlü şef Hiroki Takemura’yı ziyaret etti.
Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü isimlere ev sahipliği yapan ve lezzetli yemekleriyle olduğu kadar eğlencesiyle de İstanbul’un en popüler adresleri arasında olan Ulus’taki Sunset Grill&Bar’ın executive şefi Hiroki Takemura, Kenzo Takada için özel bir menü hazırladı.
Kenzo, Takemura’nın özel lezzetlerinin tadına bakarken, onunla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hayat sana güzel Kenzo
 

Haberin Devamı

Kenzo Takada’nın tasarladığı Avon Life’ın kadın ve erkek parfümleri, 16 Eylül itibariyle Avon kataloglarında yerini alacak.

Hayat sana güzel Kenzo
 

İş, sanat, spor ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin de müdavimi olduğu Sunset’in sahibi Barış Tansever de dünyaca ünlü isimleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. 

Hayat sana güzel Kenzo
Hiroki Tekamura  -  Kenzo Takada

 

BarCod açılıyor

Hayat sana güzel Kenzo

Sortie, Salomanje, LimonÇello, Kalamata Meyhanesi gibi İstanbul’un en popüler adreslerini bünyesinde bulunduran Eksen Grup’un patronları Erol Kaynar ve Varol Kaynar, Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde BarCod adlı bir gece kulübü açıyor. City’s’in açıldığı ilk yıllarda teras katında hizmet veren BarCod’u, Abdi İpekçi Caddesi’ndeki Cento Per Cento’nun alt katında açmaya hazırlanan Kaynar kardeşler, bir kez daha lezzet ve eğlenceyi buluşturacak.

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları