Güneş battıktan sonra İstanbul Hatırası

İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, önceki gün güneş battıktan sonra Saffet Emre Tonguç’un rehberliğinde Ayasofya’yı gezdi.

Haberin Devamı

Hürriyet yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç, 15’inci kitabı “İstanbul ve Gece”yi özel bir turla tanıttı. İş, sanat, moda ve medya dünyasından ünlü isimlerin katıldığı tanıtımda Tonguç, Sacred 7 Travel aracılığıyla özel olarak açılan Ayasofya’yı, “sesli yürüyüş turu uygulaması” Piri eşliğinde anlattı, birbirinden ilginç bilgiler verdi.
AYASOFYA’DA
BİR GECE
Tarihi yarımada gezisiyle devam eden tur, piyanist Anjelika Akbar’ın Four Seasons Sultanahmet’teki konseriyle sona erdi. Yeni kitabı için imza da dağıtan Saffet Emre Tonguç, “Türkiye muhteşem bir ülke, İstanbul da onun hazine dairesi gibi” diye konuştu. Tonguç, aynı gün doğum günü olan Sinem Yıldırım ve Sinem Güven için de pasta kesti.

Güneş battıktan sonra İstanbul Hatırası

Haberin Devamı

İstanbul ve Gece

Son üç yıldır İstanbul’un çeşitli yerlerinde gece çekilen fotoğraflarla hazırlanan “İstanbul ve Gece”, şehir hakkında tarihi bilgiler ve hikayeler içeriyor. 456 sayfalık kitap, İstanbul’un 7 tepesini de, gökdelenlerin değiştirdiği yeni yüzünü de anlatıyor.

Güneş battıktan sonra İstanbul Hatırası

20. evlilik yıldönümü

Maide-Emre Kurttepeli çifti, evliliklerinin 20’nci yılını kutladı. Kızları Yasemin Kurttepeli, üzerinde düğünlerinden bir fotoğraf karesinin bulunduğu özel bir pasta hazırlatarak çifte sürpriz yaptı. Pastayı çocuklarıyla birlikte kesen Maide-Emre Kurttepeli, mutluluklarını sosyal medyada da paylaştı.

Güneş battıktan sonra İstanbul Hatırası

Üçü bir yerde

İsviçre’nin saat ve mücevher sektöründeki önde gelen markaları Audemars Piguet, Chopard ve Patek Philippe için Maçka’da yeni bir konsept mağaza açıldı. Tektaş Saatçilik ve Mücevher Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Shelly Ovadia’nın ev sahipliğinde düzenlenen açılış davetine İsviçre Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz de katıldı. İsviçre ve Türkiye arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi yönünde mesajların verildiği etkinlikte üç markanın yeni koleksiyonları da tanıtıldı.

Haberin Devamı

Güneş battıktan sonra İstanbul Hatırası

Barış diledi

Ressam Gülgün Tüzün, evinde “yeni yıla merhaba” daveti verdi. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı davette bir konuşma yapan Tüzün, “Ülkemin insanlarına barış, sağlık, sıhhat ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Güneş battıktan sonra İstanbul Hatırası

 

Yazarın Tüm Yazıları