Genç sevgiliyle Kırmızı Halı’da

Naim Arnas, 2016’ya yeni sevgilisiyle Kıbrıs’ta girdi. Girne’nin Çarşı’sında kol kola görüntülenen Arnas, genç sevgilisiyle kırmızı halıda yürüdü.

Haberin Devamı

Beyoğlu/Çukurcuma’daki Arte Su Arte adlı firmasıyla Türkiye’de kendisi gibi koleksiyonerlere restorasyon hizmeti veren mimar Naim Arnas’ın eşi Güler Arnas, 6 Temmuz 2015’te, kanser tedavisi gördüğü New York’ta ölmüştü. Güler Arnas’ın ölümünden 6 ay sonra Naim Arnas’ı 2016’nın ilk günü Kıbrıs’ta gördüm. Yeni yılda, yeni bir aşka yelken açan Naim Arnas, Girne’nin Çarşı’sında sevgilisiyle kol kola yürüyüş yapıyordu.

Sabancı’ların gelini TV yıldızı oluyor

YaSa Holding’in sahibi Yalçın Sabancı’nın oğlu İlhan Sabancı’nın eşi Pınar Sabancı, Misa Mutfak adlı şirketiyle  yeme, içme sektörüne girmişti. Oğlu Yalçın’ı kucağına aldıktan sonra doğum kilolarından kurtulmak için kendini sağlıklı beslenmeye adayan Sabancı, şimdi de TV yıldızı oldu. İlk kez bir televizyon programına imza atan Pınar Sabancı, Number1 Medya Group bünyesinde kendi televizyon programını sunmaya başladı.

Haberin Devamı

Pınar Sabancı, NR1 TV ve Number1 Türk TV’de hafta içi her gün yayınlanan “İnce, Mutlu ve Sağlıklı” adlı programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendi.

Toplum gönüllüleri buluştu

Gençlerin enerjisini toplumsal faydaya dönüştürmeyi hedefleyen Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), gençlerin sosyal sorumluluk projelerini desteklemek amacıyla Pera Palas Hotel Jumeirah’da yardım yemeği düzenledi. TOG Eş Başkanı Tuğba Jabban’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikten elde edilen gelir eğitim için bağışlandı.

 

Yazarın Tüm Yazıları